Događaj koji ne smijete propustiti: Barber seminar sa Joshom Lamonaca u organizaciji Change studija

PR

U Sarajevo, 24. novembra dolazi Josh Lamonaca, poznati svjetski barber, edukator, i jedan od osnivača akademije Menspire. Dođite u Hotel Hills i učite od najboljih na jedinstvenom barber seminaru pod nazivom „Look and learn“.

Frizerski salon Change studio, organizuje barber seminar na koji je pozvao poznatog svjetskog barbera Josha Lamonanca kojeg mnogi smatraju najboljim barberom na svijetu. Poznat je po svojim tehnikama šišanja i brijanja koje su napravile značajan pomak u frizerskom svijetu.


“Nisu vještine one koje me čine boljim od drugih, nego činjenica da mogu raditi puno više od drugih, a moju izdržljivost čine ljubav i strast prema tome što radim,” Josh Lamonaca


Pozivaju se svi frizeri i barberi željni naučiti nešto novo i usvršavati se u svom poslu, da 24. novembra učestvuju na seminaru i zaista uče od najboljih. Po završetku seminara, svi polaznici će dobiti Menspire academy certifikat.


Broj mjesta za ovaj događaj je ograničen. Više informacija možete pozivom na broj +387 62 021 200, putem Instagram profila Change studija i putem maila info@change.ba.