Novi filmski naslovi čekaju vas u Cinema Cityju

Od 31. oktobra repertoar Cinema Cityja stižu tri nova filmska naslova "Ukleto", "Terminator: Mračna sudbina" i "Kamo si otišla, Bernadette?"

"Ukleto" (Haunt) je novi horor triler od scenariste i producenta filma "Tiho mjesto" Ellia Rotha


Na Noć vještica, grupa prijatelja nailazi na ekstremnu kuću straha u zabavnom parku koja obećava da će se hraniti njihovim najmračnijim strahovima. Noć postaje smrtonosna kada dođu do zastrašujućeg saznanja da su neke noćne more stvarne..."Terminator: Mračna sudbina" (Terminator: Dark Fate) je naučno fantastična avantura, akcija u režiji Tima Millera.


Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog Terminatora, a u novom nastavku gledamo legende iz prvog filma. Serijal se vraća korijenima, ali ima i suvremenu senzibilnost baziranu na kolektivnoj anksioznosti oko umjetne inteligencije.

Prva dva filma o Terminatoru su se bavila tjeskobom o strojevima iz budućnosti i prihvaćanjem istih u fantastičnom kontekstu. Ideja ovog filma je predstaviti priču koja ima smisla u sadašnjosti. Puno toga čini se kao prognoza jer postaje realnost svijeta u kome živimo...."Kamo si otišla, Bernadette?" (Where' d You Go, Bernadette) je komedija, drama u kojoj glavne uloge tumače Cate Blanchett, Kristen Wiig, Judy Greer...


Bernadette Fox nije na dobrom glasu. Njezin muž, računalni genij, uvijek ju je vidio kao urnebesnu, lako zapaljivu, nadarenu, ali i pomalo nesređenu suprugu. Kolege su je smatrali talentiranom i ambicioznom arhitekticom, a za svoju je 15-godišnju kćer Bernardette uvijek bila najbolja prijateljica i, sasvim jednostavno, mama. Ali, Bernadette odjednom nestane. A njezina kćer Bee mora krenuti na putovanje do kraja svijeta kako bi je pronašla...
Pored tri nova naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji kriminalistički triler "Joker" u kojem glavne uloge tumače Joaquin Phoenix, Robert De Niro i Zazie Beetz, zatim komediju dramu "Ekipa" u kojoj glavne uloge tumače Andrija Milošević, Rade Ćosić, Sergej Trifunović... te porodičnu avanturu "Gospdarica zla 2" u kojoj glavne uloge igraju Angelina Jolie, Elle Fanning i Michelle Pfeiffer.


Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi; "Jeti: Snježni čovjek" i "Kralj lavova".


Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba.