Pogledajte kako izgleda predivna vila Marka Ronsona koja se prodaje za 5.3 miliona dolara

Sam Frost / Architectural Digest

Slavni britanski muzički producent i DJ Mark Ronson, koji je radio s Miley Cyrus, Brunom Marsom i Amy Winehouse, živi na relaciji London – New York – Los Angeles, a sada je svoj dom na Zapadnoj obali SAD-a stavio na prodaju. Ronson je vilu u naselju Los Feliz kupio krajem 2016. godine za 4.3 milijuna dolara, a sad je prodaje za milion dolara više.

Rezidencija koju je dizajnirao arhitekt William Asa Hudson, najpoznatiji po svoj radu na čuvenim bungalovima u Beverly Hills Hotelu, izgrađena je 1935. godine i jako je dobro očuvana. Vila s četiri spavaće sobe i pet kupaonica zajedno s dvoetažnom gostinjskom kućom pokraj bazena nalazi se usred tropkse oaze, a zajedno imaju 483 kvadrata. Tropski ugođaj i jarke boje dominiraju i interijerom. Prostrano predsoblje u kojem se nalazi zakrivljeno stubište vodi u funky, ali sofisticiran dnevni boravak u kojem se nalaze fotelje koje su nekoć krasile predvorje poznate stambene zgrade San Remo u New Yorku i blagavaonicu čije zidove krase tapete s printom zmajeva.


Porodičnaa soba sa zelenim zidovima i kaminom vodi do lođe ukrašene ručno oslikanim pločicama. U maloj biblioteci nalaze se police rađene po mjeri za Ronsonovu kolekciju vinil ploča, a kuhinja je uređena u retro stilu, s industrijskim lampama i radnim pločama od bijelog mramora.
Na spratu se nalazi glavna spavaća soba kojom dominira plava boja i koja se sastoji od dnevne sobe s kaminom, prostranim walk-in ormarom i kupaonicom s vintage pločicama na podu i modernom tuš kabinom. Novi vlasnik će sigurno uživati i u vanjskom bazenu koji okružuju mnogobrojne palme.