Iskoristite pogodonosti u Dresscode trgovinama

Bh. brend Dresscode odlučio je svoje lojalne kupce nagraditi mnogim pogodnostima pri kupovini u njihovim trgovinama.

Posjetite Dresscode trgovinu u BBI centru na drugom spratu i iskoristite jednu od mnogih pogodnosti koje su pripremili za vas. 


Posebne prilike zahtjevaju posebna odijela, te se mnogi muškarci odlučuju na Custom made odijela za svoja vjenčanja, mature i druge prilike. Prilikom izrade svakog Custom made odijela, ostvarit ćete pravo da drugi artikal kupite po 20% nižoj cijeni, a treći 30%.


Nešto malo drugačije od standardne Dresscode kolekcije stiglo je u njihove trgovine, a to su trenerke koje su na sniženju od 15%. Mušku trenerku s popustom možete nabaviti po cijeni od 129 KM, a žensku u kompletu od 119 KM.Tu su, naravno, i promotivne cijene artikala iz nove kolekcije. Kapute (vuna, kašmir, alpaka) i mantil (svila) možete nabaviti po 10% nižim cijenama.Kupovinom bilo koje obuće iz njihove ponude na poklon dobivate Dresscode čarape, a uz svako odijelo iz nove kolekcije tu je i gratis košulja.Ako se, pak spremate na putovanje, kupovinom kofera u setu ostvarujete popust od 20% na ukupnu cijenu.


Ukoliko se odlučite posjetiti Dresscode outlet trgovine u Travniku i Bugojnu, možete pronaći odabrana odijela po cijenama od 99 do 129 KM.


Požurite i iskoristite neku od navedenih akcija, jer će nam ova sezona biti u znaku Dresscodea!