Kolekcija Champion i Looney Tunes vraća ono najbolje iz 90-ih

PR

Champion i Looney Tunes upravo su predstavili najbolju kolekciju u 2019. godini i dijete iz 90-ih u vama bit će jako uzbuđeno.

Svi imamo komad odjeće iz djetinjstva koji bismo rado nastavili nositi, majicu s omiljenim likovima koja nije odolijevala tragovima čokoladnog mlijeka i topljenim lizalicama, traperice pune tragova od svih padova sa skejtborda ili duksericu koju smo odbijali skinuti i koja nikada nije dotaknula veš mašinu. Ali dođe vrijeme kada sve to nestane iz našeg života, odrastemo i zaboravljamo naše omiljeni odjevne komade i tek kad postanemo odrasli s nostalgijom se počnemo prisjećati naše prošlosti, počnemo joj nedostajati i žalimo što je nismo spasili.


Vrijeme vratiti unazad ne možemo i ono što smo izgubili vjerovatno se neće vratiti (osim ako nešto slično pronađete u vintage prodavnici). Moda je ciklična i sve što je nekada bilo cool može se vratiti na ovaj ili onaj način.


Sjećate li se dukserica s likovima iz omiljenih crtićia koje ste gledali u 90-tim? Champion ima novu verziju istih dukserica samo malo više sofisticiraniju.Poznata marka koja je bila hit 90-ih ima novu posebnu kolekciju u saradnji s Toddom Snyderom kojom će spasiti Looney Tunes likove od zaborava i vratiti ih na naše odjevne predmete i u naša srca.


Ima onih koji vjeruju da postoje stvari koje bi trebali prestati nositi kada dostignete "određeno doba" (patike Star Wars sa 30 godina možda i nisu najbolja ideja), ali stručnjaci znaju da pronađu način da prilagode ono što vole svakoj fazi svog života, što uključuje i likove iz vaših omiljenih crtanih filmova. Kolekcija Champion i Lonney Tunes je dokaz.Looney Tunes su ikonični likovi, a Todd Snyder ih je prilagodio kultnom brendu koji se vratio iz zaborava prije nekoliko godina i još uvijek prisutan posvuda.


Kolekcija uzima klasične Champion komade, dukserice, džempere i majice i daje im boju i živost koristeći vintage slike Bugs Bunnya i ostale ekipe. Kolekcija odaje počast New Yorku i jedan je od najslavnijih crtanih filmova američke popularne kulture.


Kada je govorio o kolekciji, Snyder je rekao: "Volio sam Looney Tunes još od mladih godina, tako da me ti klasični likovi zaista vraćaju u djetinjstvo. Radeći na TS x Champion kolekciji s ovim ikoničnim likovi su učinili da se osjećam kao dijete u trgovini slatkišima."