Šta su muškarci nosili protekle sedmice

Getty Images

Shia LaBeouf i Kanye West su opet počeli više pažnje posvećivati svom izgledu.

Kanye West


Nakon izdavanja albuma, Kanye je opet počeo živjeti aktivan društveni život - čak je počeo nositi odijela. Da biste pogodili omiljenu boju repera, nećete morati mnogo nagađati, jer u posljednje vrijeme ga isključivo možete vidjeti u plavoj boji. Slučajnost? Ne mislimo. Poprilično smo sigurni da Kanye javnosti daje neke natuknice, naravno ako u obzir uzmemo njegovu ljubav za simbolizmom. Ili je možda u pitanju samo neka vrsta teasera za novu Yeezy kolekciju.


Andrea Pirlo


Kada je u pitanju ljubav prema modi, nogometaši se ne razlikuju mnogo od glumaca ili muzičara. Andrea Pirlo, na primjer, može stati rame uz rame s Davidom Beckhamom - ne samo po izboru odjeće, već i po pitanju osobne njege.

Tyler the Creator i A $ AP Rocky


Upoznajte najstylish repere našeg vremena. Tyler i Rocky nisu odmah postali frendovi kad su se upoznali, ali danas su on i Rocky nerazdvojni. Predpostavljamo zato je stvarno imaju puno toga zajedničkog: oboje cijene cool nakit i ne stide se nositi tamne naočale u bilo koje doba dana.


Shia LaBeouf i Noah Joop


Shia LaBeouf se može pretvarati koliko god želi da ga nije briga kako izgleda, ali svi znamo da se plavo Balenciaga odijelo ne pojavljuje u ormaru tek tako. Kao što je američki Vogue napomenuo, jedino pravilo klasične muške garderobe koju LaBeouf nije zanemario je kompatibilnost cipela i kaiša. Zanimljivo je da je i njegov mlađi kolega Noah Joop bio spreman obući majicu sa životinjskim printom.
Dijkr Montgomery


Znate li zašto je slika Dirac Montgomeryja posebno dobra? Zato jer je svoj outfit upotpunio ručnim satom Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Perpetual s kalendarom, pokazateljem datuma, sati i minuta i pokazateljem mjesečevih faza. Ovaj outfit je dokaz da monokroni outf može biti zanimljiv i pun tekstura. Glumac je odabrao baršunaste pantalone, svilenu košulju, tenisice od zrnate i pamučnu majicu. Diracova žudnja za komplikacijama može se odmah primijetiti - kako u izboru ručnog sata, tako i u outfitu.