Vježbe za savršeno oblikovanu stražnjicu

SNL

Otkrijte nešto više od čučnjeva!

Svi znaju da su osnovni čučnjevi jedna od najučinkovitijih vježbi za stražnjicu. No ova vježba pokreće vaše mišiće iz samo jednog kuta. Da biste postigli najbolje moguće rezultate u najkraćem roku, potrebno je malo prodrmati stvari i dodati još nekoliko vježbi za stražnjicu koje vam otkriva ekipa iz LM Fitnessa.


Bugarski čučanj


Leđa okrenite prema klupi, nogu savijte u koljenu i naslonite na klupu. Prstima dohvatiti klupu iza vas, peta je usmjerena prema plafonu. Spuštate se polako u čučanj sa ispruženim rukama niz tijelo. Ako vam je vježba prelagana možete držati girije ili bučice. Mrtvo dizanje na jednoj nozi


Zauzmite uspravan početni položaj blago savijenih koljena, prenesite težinu na jednu nogu, a drugom nogom napravite mali iskorak nazad i oslonite je na prste. Pokret se izvodi iz kukova, pretklonom tijela naprijed. Leđa moraju ostati ravna. U rukama možete držati opterećenje bučice ili girije. 
Hip thrust


Sjedeći na tlu oslonite se lopaticama na klupicu ili neko povišenje. Šipku sa tegovima stavite preko donjeg dijela stomaka (početnici vježbu mogu raditi i bez opterećenja). Odgurnite se stopalima i podižite kukove prema gore.

Više informacija o treninzima, terminima i personalnim treninzima možete potražiti na oficijelnoj web stranic LM Fitnessa, kao i na njihovom Facebook Instagram profilu.