Najavljen spektakularni muzički festival u Dohi – Qatar Live

Getty Images

Svjetske i regionalne zvijezde koje predvode imena poput Katy Perry, Maroon 5, Maluma i Cheb Khaled dolaze na Qatar Live.

Qatar Airways i Nacionalni ured za turizam Katara (QNTC) najavili su Qatar Live festival – niz muzičkih koncerata i festivala koji će se održati u Dohi u periodu od 5. do 19. decembra 2019. Događaji su uvertira za 24. Arapski kup Katar 2019 koji se održava od 26. novembra do 8. decembra, te FIFA Svjetski kup za klubove koji će ugostiti najbolje klubove svih kontinenata od 11. do 21. decembra ove godine. Qatar Live ima za cilj da obezbjedi zabavu svjetske klase za sve ljubitelje nogometa ali i ostale posjetioce i stanovnike Dohe.


Globalne zvijezde poput Katy Perry, legendarne grupe Maroon 5, međunarodne muzičke zvijezde latinske muzike Maluma te muzička legenda Cheb Khaled nastupat će u Dohi između 13. i 19. decembra u Doha centru za izložbe i konferencije (DECC).Za ljubitelje elektronske muzike, Qatar Airways i QNTC-a 12. i 20. decembra u Dohu po prvi put dovode Daydream festival. Ovaj međunarodno poznati festival svake godine se održava na lokacijama širom svijeta i okuplja svjetske zvijezde elektronske muzike među kojima su Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Sam Feldt, Matt Sochon, Wankelmut, Afrojack, Lost Frequencies, Mark Knight, Steff Da Campo i Matt Sochon. Karte za sve događaje mogu se kupiti na qatarlive.qa od 20. novembra 2019.


Qatar Airways je do 21. decembra 2019. godine obezbjedio i specijalne cijene letova prema Dohi u ekonomskoj i biznis klasi.


Za sve informacije o festivalu i cijeni aviokarata posjetite qatarairways.com/QatarLive