Supreme i Nike zajednički nastupaju sa luksuznom kolekcijom patika

PR

Iz sezone u sezonu Supreme i Nike udružuju snage kako bi izbacili najbolje i trend stvari. Nedavne kolekcije donijele su kultnu fudbalsku obuću kokus u svi prihvatili kao najveći trend.

Ove sedmice su javnost iznenadili ponovo.Supreme i Nike su se udružili i proizveli ultraluksuznu verziju Air Max 95, stavljajući na najveći pijedestal i ovu vrstu obuće.


Proizvedene u Italiji isključivo za Supreme, kolaboracionalne tenisice imaju talijanski kožni gornji dio s laserskom perforiranom bočnom pločom i dobivaju potpun tretman od kože. Ostali vrhunski detalji uključuju prilagođene kožne uloške sa zlatnim slovima utisnutim u pete i sjajne metalne oznake.Dizajner Nike ACG-a Sergio Lozano inspirasan devedestim, dizajnirao je formu prepoznatljivu kao trkaći stil tih godina.
Supreme x Nike Air Max 95 Lux bit će dostupan u tri boje: sjajnoj crnoj, trešnja crvenoj i kraljevsko plavoj. Vrijedi napomenuti iste koštati po cijeni od 500 dolara, što je čini najskupljom tenisicom Supreme x Nike ikad objavljenom u historiji zajedničkog rada.