Maharishi kardigan će učiniti da izgledate nevjerovatno stylish ove zime

PR

Vrijeme je da nabavite kimono kardigan.

Aztečki uzorci i estetika Divljeg zapada već su ukorijenjeni u muškoj garderobi. Međutim, postoje i mnoge druge vrste etničkog stila. Srećom, na modnim pistama počinju se pojavljivati stvari s azijskim narodnim ukrasima. Dizajneri su inspirisani japanskim printovima i, naravno, kimonima. Dizajneri kombiniraju stil tradicionalne japanske odjeće s običnim stvarima. Tada nastaju kreacije poput maharishi kardigana.
Možemo reći da je riječ o verziji skraćenog kimona, ali samo što nije izrađen od pamuka ili svile, već od vune. Dodata je i elastična manžeta kako bi kardigan bolje pristajao. Pored toga, brojni gumbi su zamijenjeni vezicama koje oponašaju kaiš. Glavni simbol Istoka je izvezen na leđima u obliku tigra. 


Nositi ovaj kardigan prilično je jednostavno. Glavna stvar je ne komplicirati odjeću s zamršenim elementima. Temelj vaše slike su osnovne stvari. Za početak su pogodne klasične pantalone i gležnjače. Od gornje odjeće, dajte prednost kratkom kaputu. A srebrna narukvica bit će konačni detalj.