Ovo je službeni sat koji će James Bond nositi u filmu No Time to Die

Getty Images

Riječ je o Seamaster Diver 300M 007 Edition modelu...

Kako bi proslavio 25. film o James Bondu, „No Time To Die“, OMEGA je kreirala novo Seamaster Diver 300M 007 izdanje. Novi sat je dizajniran uz doprinos glumca, Daniela Craiga, koji će poslednji put tumačiti ulogu agenta 007.


Dostupan sa milanskim kaišom od titanijumske mreže i u tamno smeđoj, sivoj i bež boji, 42-milimetarski sat izrađen je od titanijuma i sadrži novu specijalnu kupolu od safirno-kristalnog stakla.OMEGA je također koristila aluminijumski brojčanik napravljen u staroj „tropskoj“ braon boji koji čini da sat deluje elegantno i muževno. Sat se pokreće OMEGA koaksijalnim glavnim hronometrom kalibra 8806 i zaštićen je karoserijom NAIAD LOCK označenom nizom brojeva povezanih sa franšizom Bond i originalnim vojničkim satovima. Vodootporan je do dubine od 300 metara i dolazi u specijalnoj torbici od tkanine i posjeduje petogodišnju garanciju.
Po cijeni od 8.100 $ i 9.200 $ u zavisnosti od  kaiševa, OMEGA Seamaster Diver 300M 007 Edition je sat koji će dobro isprazniti vaš novčanik, ali koji će vas dobro služiti i koji ćete vjerovatno prenositi s koljena na koljeno.