Nazdravite ledenohladnim Jägermeisterom na pragu Nove godine

PR

Ili dočekuješ novu ili ispraćaš staru? Vrijeme je da nazdraviš sa ekipom na pragu nove godine u sarajevskom Shelter Pubu-u sa Electric Five bendom i savršeno ohlađenim Jägermeisterom.

Želeći ući u novu godinu sa sjajnom ekipom, u dobrom raspoloženju i sa mnogo pozitivne enegrije, ekipa Jägermeistera je odlučila da prijateljima brenda pripremi nesvakidašnju noć u sarajevskom "Shelter Pubu" 28.12. 2019. godine. Bend Electric five biće zadužen da raspleše publiku cijelu noć, a gosti će u dobrom društvu, nazdraviti sa najpoznatijim njemačkim likerom na svijetu. 


Pored dobre muzike, savršenog okusa Jägermeister je i specijalno za ovu priliku spremio iznenađenje u obliku posebnog "čuvara uspomena"- specijalno ogledalo koje će zabilježiti vaše nezaboravne trenutke.


"Protekla godina obilježila je mnoge uspjehe brenda Jägermeister, te smo željeli da sa prijateljima nazdravimo dolasku nove godine. Posebno izdvajamo dolazak superpremium biljnog likera Manifesta na naše tržište, ali i suradnje sa bh artistima i festivalima. Radujemo se novoj godini, novim druženjima i našim vjernim fanovima već sad spremamo mnoga iznenađenja," poručili su iz Jägermeister tima.