Zaključak prije 2020: Razvijte svoj stil sami!

PR

Moda je u 2019.godini bila poprilično uzburkana ali i zanimljiva. Vrlo je vjerovatno da se nije svima isto sviđalo, a to je dobro jer smo naučili da možemo sami razviti svoj stil.

Oni koji prate, znaju da se trendovi ponavljaju svake treće ili pete godine. Ukrug se ponavlja ono što smo vidjeli samo preinačeno u trenutni hype. Ako ćemo ruku na srce bilo je top stvari a bilo je i odrona, posebno za muškarce. 


Ne vjerujemo da bi ikome stajalo nešto je je , ne dvije, već do pet puta veće. Iako smo zagovornici novih trendova, pravila se neka trebaju, prvo naučiti, poštovati pa tek onda eksperimentisati. 


Zato je najbitnije da se možete osloniti na ono što nam dolazi u najtraženije butike u BiH. bilo je da Dresscode, Zara i sl., vjerujte njihovom sudu jer to su brendovi koji zaista znaju pokazati stvari i stvoriti nešto što je u trendu, a drže se osnovnih pravila. 


Budite sigurni u to da će vrlo brzo jedna boja nestati, a druga doći do izražaja. Međutim, ponovo prvu boju već na pijedestalu imamo za godinu dana. Zato je čuvajte i njegujte vaše stvari.