Najbolji momenti: Izbor muškarca godine BiH 2019

Bosna i Hercegovina je ponovo slavila muškarce, ali i žene. Jedan od najočekivanijih događaja, Izbor muškarca godine BiH 2019, za koji se uvijek traži pozivnica više, održao se 22. januara u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a mi vam donosimo najbolje momente sa ovog gala događaja.

SNL magazin je ove godine gala događaj Izbor muškarca godine BiH 2019 doveo u Narodno pozorište u Sarajevu, gdje je raskošna sala postala središte dešavanja ovog gala događaja.


Welcome DrinkViše od 350 zvanica svoju je priču na Izboru muškarca godine BiH 2019 započelo u svečanom lobiju Narodnog pozorišta, u kojem smo goste dočekivali čašama Gentlemans Jacka, koje je za goste pripremio sponzor ovogodišnjeg Izbora muškarca godine BiH 2019, Jack Daniel's.Svim našim gostima, prijatelj projekta Srebrena malina, obezbijedila je prigodni poklon a zvanice su kasnije mogle i uživati u ovom piću.

Premijera Toyota Hybrid


Atraktivnu poziciju ispred Narodnog pozorišta zauzeo je Toyota Hybrid, novi model vozila koji predstavlja 20 godina inovacija na području tehnologije hibridnih vozila. Čar hibridnog vozila je u tome što koristi snagu iz dva izvora – u Toyotinom slučaju su to povezani benzinski i elektromotor. Neprimijetnim prebacivanjem između čistog električnog pogona pri nižim brzinama i učinkovitog benzinskog pogona kada brzina naraste, smanjuje se potrošnja goriva, kao i emisija CO2. Toyotini hibridi su samopunjivi I bateriju nikada nije potrebno spajati na struju.
Sarajevska filharmonija


Izbor muškarca godine BiH 2019 i ove godine je pobrao najpozitivnije kritike javnosti, a posebno prisutnih gostiju. Posebno oduševljenje je izazvala Sarajevska filharmonija koja je ovom prilikom bila obučena u posebno izrađena odijela i haljine bh. modnog brenda Dresscode. Dresscode je ujedno i bio partner kompletnog projekta IMG BiH 2019.Za dobru atmosferu nakon ceremonije, pobrinuo se Benjamin Delalić poznatiji kao DJ YNGOD.