Od 30. januara na repertoar Cinema Cityja stižu tri nova filmska naslova

Pogledajte koji nas to filmovi čekaju na repertoaru Cinema Cityja.

"Slučaj Richarda Jewela" (Richard Jewel) je biografska kriminalistilka drama u režiji oscarovca Clinta Eastwooda, a u kojoj glavne uloge igraju Olivia Wilde, Sam Rockwell i Nina Arianda.


Richard Jewell, herojski je spasio tisuće života od bombaškog napada na Olimpijskim igrama 1996. godine. Nekoliko dana kasnije lokalni je dnevni list objavio tekst pod naslovom: FBI sumnja da je bombu postavio zaštitar heroj. Stvari su se tada počele odvijati nevjerojatnom brzinom tako da je CNN pročitao cijeli članak na televiziji, a stručnjaci su navalili proučavati Jewella sa zaključkom da on zaista odgovara psihološkom profilu terorista koji se traži. Jewell se za to vrijeme povukao u kuću svoje majke koju su mediji opsjedali poput lešinara.
Richard Jewell je u konačnici oslobođen svih sumnji, ali tek nakon što su mu mediji i FBI-a doslovce uništili život...
"Opsjednutost" (The Turning) je horor u kojem glavne likove tumače Mackenzie Davis, Finn Wolfhard i Brooklynn Prince.


Film donosi priču odadilji Kate koja dolazi na seosko imanje u Maineu kako bi vodila brigu o dvoje djece, Flori i Milesu, koji su nedavno ostali siročad. Ubrzo uviđa da je ponašanje djece neobično, kao i to da se u kući događaju čudne pojave. Kate odlazi u zabranjeni dio kuće gdje probudi mračne sile koje opsjednu djecu i kreće njezina borba za spašavanjem vlastitog života...
"Polarana avantura" (Arctic Justice) je animirana avantura koja donosi priču o polarnoj lisici Swifty. Ona radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog - arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vrijedan uloge, tajno zapovijeda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Ottom Von Walrus, koji ima mehaničke noge i zapovijeda lojalnoj vojsci neobično uljudnih sljedbenika. Swifty uskoro otkriva da Von Walrusov planira otopiti polarne ledene kape i poplaviti svijet kako bi njime zavladao. Swifty se pretvara u pravoj junaka te će uz pomoć svojih prijatelja spasiti svijet od Walrusa...
Pored četiri nova naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju akciju "Zločesti dečki zauvijek" u kojoj glavne uloge igraju Will Smith i Martin Lawrence, zatim kriminalističku akciju u režiji Guya Ritchieja "Gospoda", te romantičnu dramu "Male žene" u kojoj glavne uloge igraju Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh.


Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi: "Špijunaža i kamuflaža", "Snježno kraljevstvo 2" i "Frka".


Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba.