Poslovni stil: Stiže proljeće sa svojim bojama

pr, snl

Šta obući u vrijeme kada imamo dva različita doba? Jednostavan je odgovor najbolji: slojevito se obući. Međutim, proljeće na vratima, a sve nam je srno i sivo. Šta sada?

Neka i dalje i crnog i sivog u vašim ormarima, ali slobodno dodajte nešto u boji na naše vješalice ili police. Budite smioni i pokažite da znate sami biti dobar stilista. 


U slučaju da vrijeme nije idealno ponesite šal. Pored tog što je dobar za zimu, odličan je i kao muški modni detalj. Birajte boje šalova poput boje cigle ako volite odijela bež nijansi.Nemojte se kriti od bijelih pantalona. Odlično se slažu sa plavim nijansama, a ova boja je najavljena i kao veliki trend ovog proljeća. Mogu doći u obzir i one od prošle godine.Kada smo kod kombinacija crne i sive boje, neka bude sve na jednom mjestu, slobodno. Crna vas čini uvijek ozbiljnijim, vi se osjećate ugodno - ostavite sve boje da rade svoj dio. Crne čizme ili cipele će se odlično slagati.Prikazali smo samo par ideja koje možete slijediti kao inspiraciju, a uskoro nastavljamo priče na ovu temu.