Pickbox NOW besplatan i za BiH!

snlba

Dobra vijest u čitavoj ovoj karantenskoj priči je i da su naše tvrtke, po uzoru na neke strane, odlučile besplatno ponuditi svoje usluge i na ovaj način nam vrijeme u izolaciji učiniti ljepšim ili makar podnošljivijim. Jedna od njih je i Pickbox NOW!

Napominjemo da ovo nije sponzorirana objava, samo vam u ovim kompliciranim trenucima želimo što više olakšati dolazak do kvalitetnih sadržaja (i možda do onih manje kvalitetnih, ako takve preferirate, ali tko smo mi da vam sudimo).


Slobodno pauzirajte pretplatu na Netflix i ako već niste, isprobajte domaći streaming servis Pickbox koji sada nudi besplatan pristup svim svojim serijama, filmovima i dokumentarcima.


“Naš mali doprinos zajednici u ovoj neočekivanoj situaciji je besplatno korištenje Pickbox NOW usluge. Sve serije, filmove i dokumentarne emisije dostupne su na području Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore“, objavili su na društvenim mrežama.


Sve što morate napraviti kako biste uživali u ovoj besplatnoj usluzi Pickbox NOW je registrirati se. Nakon registracije na ekranu će vam se prikazati njihova 3 standardna paketa, no vi samo trebate odabrati opciju “preskoči”.


Dakle, korak po korak:


Klikni na pickbox.tv ili skini Pickbox NOW aplikaciju

Registriraj se i klikni POTVRDI

Klikni na PRESKOČI

Klikni na NASTAVI

Gledaj sav sadržaj besplatno i neograničeno


Uživaj u besplatnom sadržaju i javi nam utiske!