Muški parfemi za sva vremena

SNL

 

Parfem je oružije svakog elegantnog i poslovnog muškarca. Uz pomoć ovih mirisa možete pojačati svoje kvalitete pa izgledati još ozbiljnije i poslovnije, a da ne pričamo o osvajanju ženskih pogleda i pažnje. Dakle, parfem je neophodan dodatak u svakom muškom kupatilu. Međutim, svakog meseca pojave se nova izdanja, pa ponekad imamo težak izbor pred nama. Sigurno se i vama desila situacija da ne možete da se odlučite za novi parfem. Mi smo zbog toga odlučili da vam predstavimo najpopularnije parfeme koji će zauvijek biti popularni:

Paco Rabanne 1 MillionNaravno, na prvom mjestu nalazi se popularni Milion. Ovo je parfem koji su svi muškarci barem jednom probali. I danas, on je veoma čest i stalno se koristi, pa je zbog toga i jedan od najprepoznatljivjih parfema. Njegova bočica u obliku zlatne ploče je također jedna od originalnijih. Ovaj parfem će sigurno zauvijek biti popularan, pa ako vam se sviđa, ne oklijevajte da ga kupite. Bočica od 100ml košta 60 eura.


Frederic Malle Monsieur Kada se pojavio na tržištu postao je momentalni hit. Ovo je parfem koji je savršen poslije sviježeg brijanja. Veoma je jak i efektivan i privlači pažnju svaki put kada ga prsnete na svoju kožu. Bočica od 50ml košta 140 eura.

Dior Sauvage


 


Dior je poznat po svojim mirisnim ostvarenjima, ali Sauvage parfem je omiljen kod svih. Ovaj parfem se nalazi na trećem mjestu i to sa dobrim razlogom. On je savršeni cvijetni parfem sa mrisnim notama koje će zaludjeti sve žene koje se nalaze u vašoj blizini. Savršen je za grublje i krupnije muškarce koji hoće da pokažu emotivniju i blažu stranu. Bočica od 100ml košta 80 eura.

Dunhill ICON Bila je prava hrabost nazvati parfem ICON, ali izgleda da se to ovom brendu isplatilo, pošto je ovaj miris zaista to i postao. Mješavina drvenih i kožnih mirisnih nota u kombinaciji sa dimom daju sjajan muški parfem koji je savršen za poslovne prilike. Bočica od 100ml košta 90 eura.

Christian Dior Leather Oud 


Prvi put je predstavljen 2010. godine i momentalno je pokupio oduševljenja muškaraca. Veoma jak i snažan, ovaj parfem ostavlja utisak na sve one koji se nalaze oko vas. Cvijetne note pomiješane sa aromom meda daju sladunjav miris koji će od svakog muškarca napraviti zavodnika. Cijena bočice od 125ml je 230 eura.

Byredo Super Cedar 


Drvenaste i muževne mirisne note omogućavaju svakom muškarcu da se osjeća muževno i kao pobjednik. Naravno, pripadnice ljepšeg pola su također izdvojile ovaj parfem i rekle da miriše fantastično. Bočica od 50ml košta 105 eura.

Chanel Allure Homme Sport 


Nakon što je izdat prije trineast godina, Chanel Allure Homme Sport je jedan od najprodavanijih ( i najbolji ) sportski miris na tržištu. Allure Homme Sport je moderna varijanta klasične vetiver harmonije i zato je toliko i uspješan. Bočica od 100ml košta 76 eura.