Ove stvari poput Stevea McQueena su vam potrebne u vašem ormaru

snl

McQueen nije bio samo savršeni heroj kina, on je definirao stil 60-ih i 70-ih i postao mit, legenda i mjerilo koje nastavljamo hvaliti. Pečatk onoga šta je nosio svake je godine trend, a drugui bi rekli i bezvremenski.

Stil Stevea McQueena uvijek je iznova analiziran u desecima članaka hvaleći njegovu lakoću transformacije najjednostavnijeg komada odjeće u onaj koji svi žele, a njegov je stil uspio nadmašiti sve, jer je bio savršeno svjestan snage jednoličnog i imanja „osnovne stvari" (nekoliko komada dobre kvalitetne odjeće,i koje možete kombinovati na milion različitih načina).


Glumac Bullit i The Great Escape obožavali su jeans, jakne Harrington i naočale Persol, sve klasično dizajnirane i nošene iznova i iznova dok se savršeno nisu uklopile  (pružajući mu osjećaj pobune i stila). Steve McQueen nikada nije dopustio da ga odjeća zasjeni, znao ih je nositi s povjerenjem i elegancijom, a sve se učinilo vrlo jednostavnim, a to su stvari koje  svaki čovjek treba da ima u svom ormaru.


Jeans zauvijek


Steve McQueen actor


Steve McQueen znao je obući odijelo ako to zahtijevaju situacije, ali u svakodnevnom životu gotovo ga nikada nismo vidjeli bez dobrog para jeansa, od klasičnih u plavoj do opušteno-bijelih. McQueen je preferirao Slim fit kroj. Ključ dobrog para jeansa je da ih nosite dok ne prilegnu vašem tijelu i počnete nazirati znakove trošenja, a to ćete postići samo najkvalitetnijim materijalom (brze modne obično ne traju dugo).


Opuštena košulja
Steve McQueen verano


U kombinaciji s kratkim kratkim šorcem (u stilu Call Me By Your Name ili James Bond iz 50-ih i 60-ih), spuštena košulja  je klasik koji uvijek ima važno mjesto u ormaru svakog muškarca, a ne samo za kancelariju. McQueen je odabrao majice sa laganim (a ponekad i šarenim) materijalom koji je  kombinirao sa svojim ljetnim izgledom. Materijali poput pamuka savršeni su za ljeto jer vam omogućavaju da manje dišete i znojite se.


Bijele tenisiceSteve McQueen


Nema ništa klasičnije od dobrog para bijelih patika. Glumac je kombinirao majice sa kratkim rukavima i bijelim i pomalo kratkim hlačama koje nisu prekrivale cipelu i davale joj svježiji izgled. McQueen je preferirao funkcionalne cipele koje će izgledati dobro sa svime što je imao u svom ormaru i obožavao je jednostavne i klasične platnene ptike, koje je koristio dok nije nosio svoje čuvene čizme


Klasičan poloSteve McQueen


 Polo majica kao klasik . McQueen nam je pokazao sve što može izgledati stvarno super , ako to znate kako da nosite. Kao i bijela majica, i ova mora imati savršen kroj i materijal, a za ljeto se možete poigrati s različitim tkaninama, uzorcima i bojama kako biste joj donijeli zabavniji dodir.