Predstavljamo najnovije trend patike

snl

Teniski vikend . Još jedno izdanje patika u sedmici, a malo je stvari za reći. Trendove već poznajemo, znamo da je to doba suradnje, ali ipak svaka sedmica ima iznenađenja u kojima uživamo, zahvaljujući geniju s kojim se transformišu neke siluete iz prošlosti i nove vizije koje će postati klasici budućnosti.

Dakle, bez dužih uvoda, ove su od suštinske važnosti patike koje treba da vidite ove sedmice. Imamo sve i sigurno ćete naći nešto za vas. 


Nike Adapt BB 2.0 "Tie Dye"Čini se da je Nike obožavatelj „ Tie Dye“ , jer je to njihov glavni trend ovog ljeta, a ovog puta prenose ga na Adapt BB 2.0 , miješajući svoju viziju budućnosti sa živopisnom dušom trenda.adidas Dame 6 Koža

Savršena kombinacija kožne konstrukcije i antilop uspijevaju dati puno više stiliziran smisao Dame 6 , čak ubacujući broj u rimskom stilu kako bi ga razlikovali od ostalih. U pitanju je vrlo zanimljiv par tenisica, koji mogu biti savršeni za trening, ali mogu se uklopiti i u urbano okruženje kao svojevrsni luksuzni odjevni predmet, jer imaju neke zlatne detalje i sigurno je nešto drugačije od uobičajenog.New Balance XRCT
New Balance ove godine čini nekoliko povratnih udaraca , s povratkom nekih klasika, ali čini se da ovaj put stvaraju nešto izazvano novom erom, ali sa svježim duhom. Apsolutno nadahnut 90-ima, naglašava izražajnost s bojama koje neminovno odgovaraju.