Uskoro nam dolazi nekoliko intrigantnih serija

PR

Ljeto je na izmaku i malo po malo spremni smo uskočiti u omiljene nam lagane džempere, vratiti se rutini, a večeri provesti uz najbolje filmove, knjige i, naravno, serije.

Streaming servisi punom nam parom spremaju novitete. Naišli smo na desetak jako zanimljivih serija koje će nam začiniti početak jeseni.


Ratched
Sve u vezi ‘Ratched’ zvuči obećavajuće i signalizira da se radi o jednoj o najvažnijih serija u drugoj polovici 2020. godine. Psihološka horor drama spin off je romana i filma, klasika ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest.’ Novoj verziji priče u centru je pažnje medicinska sestra Ratched, a možemo se svi složiti da ne postoji nitko bolji od Sarah Paulson za takvu ulogu.Činjenice da cijelu stvar potpisuje i Ryan Murphy, a autor je Evan Romansky lansirale su nam seriju na vrh liste. Na Netflix stiže 18. rujna.


Away
Hilary Swank vraća se na ekrane kao glavna protagonistica američke sci-fi serije ‘Away’ koja će se premijerno prikazati na Netflixu već 4. rujna.Premisa same serije zvuči nam već poznato iz raznih filmova slične tematike; ‘Away’ prati američku astronautkinju napušta supruga i kćer tinejdžerku kako bi upravljala svemirskom misijom u trajanju od tri godine.


The Duchess
Katherine Ryan, komičarka poznata po stand up specijalima, izbacuje svoj prvi sitcom i to upravo na Netflixu, 11. rujna. Britanska serija prati samohranu majku koja živi u Londonu s kćeri Olive i želi drugo dijete. Dok je u zategnutimm odnosima s trenutnim dečkom koji želi njihovu vezu podići na ozbiljniju razinu, istovremeno razmišlja o tome da ponovno zatrudni s problematičnim Oliveinim cem.


We Are Who We AreRadnja je smještena u američkoj vojnoj bazi blizu Venecije gdje žive dvoje američkih tinejdžera. Serija bi se trebala poigravati temama prve ljubavi, identiteta i prijateljstva.