Najbolji novi parfemi za jesen 2016.

SNL

prada parfem


 Kako smo već zagazili u jesen, dani su svakim danom sve kraći, a noći sve hladnije. To je idealno vrijeme da mirise prozračnih nota koje smo nosili tijekom ljeta pospremimo na policu i prigrlimo one raskošnijih intenzivnijih nota koje će nas grijati kroz hladne dane koji su pred nama. Danas vam donosimo nove parfeme za jesen 2016. godine.


Acqua Di Parma Note Di Colonia


novi-parfemi-za-jesen-01 


Note di Colonia I od Acqua di Parma je chypre cvjetni miris za muškarce i žene. Ovo je novi parfem. Note di Colonia I je predstavljen 2016. Gornje note su neroli i bergamot; srednje note su damaska ruža, lavanda i ljubičica; bazne note su pačuli i kedar.


Prada L’Homme Prada


novi-parfemi-za-jesen-02 


L'Homme Prada je moderan miris koji kombinuje klasične Prada sastojke – amber i iris. Tu su i note nerolija, geraniuma i pačulija. Karakter mirisa opisan je kao prozračan, rezervisan i izazovan. Dostupan je kao 50 i 100 ml Eau de Toilette.


Bentley Infinite Rush White Edition


novi-parfemi-za-jesen-03 


Infinite Rush White Edition od Bentley je aromatični miris za muškarce. Ovo je novi parfem. Infinite Rush White Edition je predstavljen 2016. Gornje note su italianska mandarina i lavanda; srednje note su turska ruža, majčina dušica i bosiljak; bazne note su kašmir, sandalovo drvo i bijeli mošus.


Zadig & Voltaire This Is Him!


novi-parfemi-za-jesen-04 


Francuska modna kuća Zadig & Voltaire, koja njeguje opušteni, boho i rock stil sa daškom elegancije, predstavlja svoj novi mirisni par u septembru 2016 . godine najavljen sloganom „This is Zadig!“. Parfemski par čine muško i žensko izdanje This is Her! i This is Him!. Mračan, orijentalno – drveni This is Him je sačinjen od aroma grejpa, crnog bibera, tamjana, sandalovine i vanilije. Dostupan je kao 50 ml Eau de Toilette.


Givenchy Gentlemen Only Absolute


novi-parfemi-za-jesen-05 


Gentlemen Only Absolute, inspirisan visokom modom Givenchy kuće, najavljen je kao miris savremenog rafiniran i elegantnog muškarca. Senzualna orijentalna, drvena i začinska kompozicija teži da utjelovi klasu, sofisticiranost i stil. Reski, pomalo metalni bergamot u vrhu vodi do toplog srca koje sadrži trio začina: muškatni orah, cimet i šafran. Putena kombinacija sandalovine i vanilije omotava bazu parfema. Miris je dostupan kao 50 i 100 ml Eau de Parfum.


Jean Paul Gaultier Le Male Essence


novi-parfemi-za-jesen-06 


Jean Paul Gaultier reinventira svoje najpopularnije mirise Le Male i Classique su saradnji s kućom Puig s novim daškom sofisticiranosti. Le Male Essence de Parfum otvara se nježnom notom kardamoma koja zajedno sa citrusima vodi do srca lavande i kože, sve do baze dragocjenih drvenih nota i korijen kostusa. Bočica prikazuje šira ramena i uže kukove od originala. Le Male Essence de Parfum dolazi u 75 i 125 ml Eau de Parfum.