Novi muški parfemi koje morate probati

SNL

Iako svaki muškarac ima svoj omiljeni parferm koji uvijek koristi i kojeg će se teško odreći, to ne znači da ne treba da eksperimentiše sa novim proizvodima. Ako ne probate različite parfeme, nikada nećete znati da li postoji neki bolji od onog koji već koristite. Poznati proizvođači parfema predstavili su svoja nova izdanja,a mi vam savjetujemo da ih obavezno probate, jer ko zna, možda baš neki od ovih parfema bude vaš novi omiljeni miris. 


Ermenegildo Zegna Acqua Di Bergamotto


noviparfemi01


Ovaj parfem donosi svjež i živahan miris koji je savršen za sva godišnja doba. Nudi prelijepe citrusne mirise koji zaista osvježavaju. Nema prejak intenzitat pa je savršen za kancelariju, ili za sunčane i vrele dane. Bit će dostupan po cijeni od 100 eura u bočici od 100ml. Ovaj parfem će se naći u prodaji 14-og oktobra. Hermès Equipage Géranium


noviparfemi02Svjež i lagan parfem napravljen specijalno za muškarce. Slatki, drvenasti mirisi omogućit će vam da uvijek ostavite utisak, a sigurni smo da će se i dame okretati za vama kada budu osjetile ovaj parfem. Bit će dostupan po cijeni od 110 eura u bočicama od 100ml. Ovaj parfem možete isprobati već od novembra. 


Aesop Tacit


noviparfemi03Prošle godine Aesop je predstavio svoj Marrakech parfem koji je postao vrlo popularan, ali sada je na red došao Tacit. Vrlo jak i aromatičan parfem definitivno će ostaviti jak utisak na sve koji ga budu osjetili. Bit će dostupan po cijeni od 63 eura i to u bočici od 50 ml. 


Oliver Sweeney Argentonoviparfemi04Ovaj parfem kreiran je kako bi se nosio u svakoj prilici. Predstavlja spoj drvenastih mirisa sa mirisima smole i djeluje vrlo prijatno i smirujuće. Ovo je pravi primjer džentlmenskog parfema koji će vas učiniti neodoljivim. Oliver Sweeney Argento parfem možete kupiti po cijeni od 128 eura u bočici od 100ml.


 Paul Smith Essentialnoviparfemi05 Novo izdanje Paul Smith-a je definitivno nešto što morate probati. Drvenaste arome pomiješane sa cvijetnim mirisima ruzmarina čine da ovaj parfem bude najbolji drug zavodnika. Zavodljivi mirisi bit će vaša najjača karika u prostoriji prepunoj lijepih dama. Interesatno je da ovaj parfem nije pretjerano skup, pa po cijeni od 40 eura možete kupiti bočicu od 50 ml. Molton Brown Tobacco Absolutenoviparfemi06 Sudeći po imenu od ovog parfema se očekivalo da će mirisati kao dobra stara Cohiba ili Havana, ali upravo suprotno. Tobacco nota ovog parfema je znatno slabija u odnosu na citrusnu i drvenu notu. Molton Brown Tobacco Absolute parfem možete kupiti po cijeni od 53 eura u bočici od 50ml. Ovaj parfem je dostupan več od 01. oktobra. Dior Sauvage


noviparfemi07


Dior je u septembru ove godine predstavio novi muški miris Sauvage, čije ime vuče porijeklo iz mirisa Eau Sauvage iz 1966. godine, iako ne pripadaju istoj kolekciji. Sauvage je inspirisan je divljinom, otvorenim prostorima; plavim nebom koje prekriva stjenovite pejzaže, vruć ispod pustinjskog sunca. Miris je svjež, sirov i plemenit u isto vrijeme. Kompozicijom preovladavaju pažljivo odabrani prirodni sastojci. Svježe gornje note karabrijskog bergamota susreću se sa ambroxanom, dobijenim iz dragocjenog ambergrisa i njegovim drvenim tragom. Dior Sauvage je dostupan u bočicama od 60 i 100 ml. Cijena parfema u bočici od 60ml je 68 eura. 


BOSS The Scentnoviparfemi08Boss parfemi su definitivno poznati svim muškarcima. Jaki i muževni mirisi momentalno ostavljaju utisak i govore mnogo toga o vama. Uz pomoć ovog parfema ostavit ćete muževan, elegantan i snažan utisak. lzgled bočice je također vrlo interesantan i dolazi u obliku manikine, afričkog voća. Ovaj parfem od 50 ml, možete kupiti po cijeni od 50 eura.