Revolucija muških mini torbi

snl

Mini torbe su najpopularniji šok i opklada za ovu godinu. Nakon silnog smijavanja, ispostavilo se da je ovaj mini komad vrlo stabilan za razne stvari, naravno, posebno za one koji prate trendove. Posebno je, kako mnogi tvrde, sada pogodan za putovanja.

Dakle, ova 2021.godina će obilježiti, između ostalog i mini torba. O bojama i brendovima nećemo puno, pošto se da istražiti da je skoro svaki veći i popularniji modni brend ove mini torbe predvidio u ovoj godini. 


Mnogi je nose u različitim oblicima, a posebno predstavlja izazov više odjednom, ukoliko vam se „osladi“. 


Zašto biste možda trebali imati mini torbu? 


Prvi razlog je biti moderan, a drugi, možda i onaj bolji – praktično je! Njihova mala veličina čini da ne osjetimo torbu da nosimo, a stane sasvim dovoljno stvari koje trebamo u datom trenutku. 

Dakle, postanimo saveznici praktičnih stvari! Šta držati u mini torbi?


Nije teško odgovoriti jer ne možete puno nositi stvari unutra, što je u ovom smislu vrlo dobro. Telefon, novčanik i mala bočica dezinfekcijskog sredstva za ruke stat će, sigurno. 
Kako i kada je nositi?


Ako ste se odlučili da je kupite, potrebno je da gledate one koje će vama pristajati. To znači ako ste više klasika – tip, zaboravite da će vam stajati šarene ili providne mini torbe. Više se fokusirajte na kožne i jednobojne.


Nosite je na boli koji outfit -  to je najbolja činjenica sa ovim mini torbama, nose se zaista u svakoj prilici, ali sa sa svakim oufitom.