Šta obuća govori o nama?

SNLObuća koju najčešće i najdraže nosiš otkriva mnogo toga o tebi, posebno onima koji te sreću i sa kojima komuniciraš. Cipele igraju važnu ulogu kada je formiranje prvog utiska u pitanju, a također mogu biti naznaka ka čemu profesionalno težiš, ali i otkriti nešto više o tvojoj ličnosti Zato, potrudi se da ostaviš dobar prvi utisak! 

Elegantne cipele  


Stil kog se mnogi muškarci pomalo pribojavaju, najbolje pristaje onima koji imaju stav i jasan cilj. Ovaj muškarac zna šta želi, i to ne samo na profesionalnom već i na ličnom planu. Čak i u opuštenim situacijama on bira elegantne cipele, samo se tada odlučuje za sportsku eleganciju. 

Klasične patike 
 Muškarci koji najrađe nose patike ili patike-cipele, su muškarci koji imaju moderna shvatanja i stavove, vole da budu u pokretu i veliki su ljubitelji sporta, te se tako i oblače. Nisu opterećeni svojim trendovima, ali vode računa da izgledaju lijepo. 


Sportski-elegantne cipele  


Ovakve cipele bira muškarac koji cijeni tradiciju i pravila, ali ne želi potpuno da im se povinuje. Voli odijela, ali ih ne nosi stalno. Pažljiv je kada su detalji i sitnice u pitanju jer smatra da se u njima krije stil. Vrijedan je i marljiv. 


Poluduboke cipele  Ovakve cipele najčešće bira muškarac koji je u manjoj ili većoj mjeri kreativac . On je kreativni tip, muzičar, fotograf; generalno, umjetnik.  

 SNL/SNL