Trendovi muških asesoara za jesen/zimu 2016.

SNL

asesoari-jesen-zima-naslovna Asesoari su veoma bitan dio svake odjevne kombinacije, oni upotpunjuju i uljepšavaju cijelokupan outfit. Oni vas mogu dodatno ugrijati ili zaštititi od kiše. Oni vas čine upečatljivim. Predstavljamo vam top pet asesoara za sezonu jesen/zima 2016.


Maramaasesoari-jesen-zima-01 Male marame, koje se vežu oko vrata, na veoma zanimljiv i atraktivan način upotpunit će svaki vaš outfit i učinit će da budete veoma primjećeni gdje god da se nađete. Uz opuštenije komade i kombinacije ili nešto što je elegantnije, odlično će stajati, što ćete i sami vidjeti ukoliko prihvatite ovaj trend. Postavljena ispod kragni košulje poput neobične kravate ili svezana oko vrata, ispod košulje, preko majice ili džempera, ovakva marama bit će dobar dodatak svakom vašem outfitu bilo da ga nosite tokom dana ili večeri.


Ključni komadiasesoari-jesen-zima-01-1Lanacasesoari-jesen-zima-02 Lanac na pantalonama, najviše jeansu, trend je koji je već postojao, ali se na njega zaboravilo i nekako je nestao “s lica zemlje”. No, ova sezona ga vraća kao jedan od poželjnijih i to uz jeans, ali i pantalone, te elegantne pantalone, što je svakako iznenađenje kada je moda u pitanju. Jedan ovakav komad daje na zanimljivosti i najobičnijoj kombinaciji, te ga iskoristite na pravi način.


Ključni komadiasesoari-jesen-zima-02-1  Torba


asesoari-jesen-zima-03 Torbe su već duo neizostavan dio svakog muškog outfita i stila uopšte. No, to kakvu torbu nosite određuje vaš stil. Veće, nešto neformalnijeg izgleda, kožne torbe i rančevi, veoma su veliki trend ove jeseni, pa nemojte da propustite da svoje kombinacije jednom ovakvom i upotpunite.


Ključni komadiasesoari-jesen-zima-03-1  Poslovne torbe


asesoari-jesen-zima-04 Poslovna torba ili aktovka, neophodna je poslovnim muškarcima, a uz to može se koristiti kao modni detalj koji će učiniti poslovnu i formalniju kombinaciju atraktivnijom i modernijom. Kožne u crnoj ili nekoj maslinasto zelenoj, teget boji, ovakve torbe će savršeno upotpuniti svaki vaš look za još jedan poslovan i uspješan dan.


Ključni komadi


asesoari-jesen-zima-04-1


Kapeasesoari-jesen-zima-05 Asesoari pored estetskog elementa moraju imati i praktičnu svrhu. Udobne beanie kape u recimo sivoj boji su upravo pravi primjer za to. Možete je nositi sa svim komadima iz vašeg ormara, a i bit ćete zaštićeni od neprijatnog hladnog vazduha.


Ključni komadi
asesoari-jesen-zima-05-1