Fitnes style za početak nove sezone

SNL

Prošlo je vrijeme praznika, odavno govorimo. Red je da se podvrgnemo disciplini. Uz to nam dolazi vrijeme teretane i fitnesa ( zavisi kako ko gleda ), a u tome svemu nemojte biti škrti. Uložite u opremu jer ulažete u sebe.

Nemojte sebi dozvoliti da izgledate bezveze u nekoj staroj trenerci koja će na vama visiti i bila izlizana, a još ako se neka rupica nađe, preporučujemo vam da trenirate u sobi u stanu. 


Bitno je da ste stilski sređeni. To ne znači imati na sebi isključivo najskuplji šorc, patike i sl. Može biti skromna cijena ali uzmite da valja. Ionako znamo da sve što je skupo, jednog dana će se prodavati po sniženju od 80%. S toga, uzmite nešto da je u skladu sa onim što imate


Papuče


Od nedavno to je i hit među onima koji treniraju. Mogu se naročito upotrijebiti prilikom vježbanja na bazenu. Mnogo je u posljednje vrijeme sportskih brendova koji preporučuju upravo papuče.


Torba


Je možda nešto prvo o čemu trebamo pisati. Ona je vrlo bitna jer je ogledalo vas prilikom dolaska u teretanu ili fitness centar. Uložite u torbu!


Asesoari


Možda je bitno nekome da bude u istom tonu kao patike ili papuče, što je za svaku pohvalu, no ne mora biti. Bitno je da su svi funkcionalni i određeni da budu korisni.