Šta pokloniti muškarcu za praznike? ( Članak za ljepši spol )

SNL

pokloniKako dobijamo upite na našu email adresu na temu šta pokloniti jednom muškarcu za praznike, ponovo smo odlučili pomoći i napisati šta bi to moglo biti. Naravno i sigurno je to da se i muškarci vesele poklonu. Nisu tako izbirljivi i ne gledaju u zube, ali znamo i to da se svi oni koji žele pokloniti dragoj osobi nešto, pitaju šta bi bilo najbolje. Muškarci vole da dobiju ono što će moći koristiti. Ukoliko ste planirali plišanu igračku – odmah na to zaboravite. Radije poklonite poljubac ako ništa drugo ništa stigli nabaviti. Najbolji način za što da se odlučite jeste da tačno provjerite šta voli, u čemu se najbolje osjeća i šta koristi u svakodnevnom životu tokom hobija kojim se bavi ili na poslu. Patike

patike-snl Muškarci, bez obzira na to da li nose ili ne nose patike, koliko god ih ne voljeli ( a sigurno smo da takvih nema puno ), nose patike. To može biti idealan poklon. Ako je ovo vaš finalni izbor, obratite pažnju koji brend nosi i kakve patike vole nositi. Nikada neće pogriješiti ni ukoliko uzmete neki provjereni sportski brend. 


Sat

sat-snl 


Mnogi se vesele satu. Sat je često jedini nakit kojeg muškarci nose, pa vam se odmah na tu pomisao pruža ideja da izaberete sat koji će obradovati vašeg muškarca. Bitno je da stvorite budžet u kojem ćete se na početku ograditi i krenuti u potragu za satom. Pripazite da li bi mu više odgovarao sportski ili klasika. 


Novčanik

novacnik 


Također je idealno rješenje ukoliko niste sigurni šta kupiti. Crni ili smeđi su univerzalni i nikada nećete ogriješiti ako jedan od takvih poklonite. Klasika je najčešće najbolji izbor, ali ne mora biti pravilo. Ako, kojim slučajem, vaš muškarac vatreni navijač nekog kluba – vjerujte nećete pogriješiti da krenete u potragu za upravo jednim brendiranim novčanikom tog fudbalskog tima. 


Hemijska i privjesak

hemijska-snl Ukoliko nema auto ( nadamo se da vam nije bitno ), ima ključ od kuće ili stana u kojem živi. Svima treba dobar privjesak i uz to hemijska olovka, koja može biti lijep podsjetnik na drag poklon od voljene osobe. 


Kravata


kravata-snl Ovo je posljednji ali nije nezanemariv izbor prilikom odabira poklona. Kako je mnogo onih koji ne vole, tako je onih koji vole kravatu. Međutim, imajte na umu da i oni koji je ne vole, kad-tad će je morati jednom nositi ( možda na svadbi ? ).     SNL/SNL