Četiri razloga zašto svaki muškarac treba imati kremu

SNL

Kada je njega kože u pitanju puno muškaraca malo ili skoro nikako tome ne pridaje pažnju, no trebalo bi jer je koža lica jedan od rijetkih dijelova koji je konstantno izložen vanjskim utjecajima, pogotovo područje oko očiju gdje je koža najtanja. Koža oko očiju je vrlo tanka i osjetljiva na probleme zbog kojih možete izgledati starije i umornije nego što jeste. Danas postoji mnogo krema namjenjene muškarcima, a ako ste jedan od onih koji nema mušku kremu bolje sebi nabavite jednu, a mi vam donosimo četiri razloga zbog kojeg bi to trebali učiniti.
Podočnjaci

Tamni krugovi su jedan od najčešćih problema koji mogu utjecati na područje očiju zbog čega će vaše lice izgledati puno starije, beživotnije i koje će izgledati kao da ste čitavu noć proveli zabavljajući se. Ukoliko redovno nanosite kremu namjenju muškarcima poboljšat ćete elastičnost kože. rikardAKmarioklein-2
Dehidracija

Koža očiju pa i koža lica je jako osjetljiva na dehidraciju. Ako je koža dehidrirana to je vidljiv problem koji naravno možete riješiti nanošenjem kreme koja će hidratizirati vaše lice kao i kožu ispod očiju bez iritacije ili masnoća.
Bore

Starenje je prirodan proces i svakako da je neizbježno te kako starimo muška koža postaje manje elastičnija što uzrokuje bore koji su prvi neželjeni znak starenja. Iako se kremom za muškarce nećete riješiti bora u potpunosti, redovnim nanošenjem kreme ih možete itekako smanjiti.
Natečenost očiju

Ovo je također razlog za korištenje kreme. U svakoj kremi postoji aktivni sastojci koji vam mogu pomoći da riješite natečenost očiju. Još jedna stvar koja vam može pomoći oko ovog problema je ta da se dobro naspavate. U krajnjem slučaju tu su uvijek kesice čaja koje će riješiti natečenost. Bilo da imate ili nemate gore navedene probleme u svakom slučaju nabavite sebi kremu, jer danas postoji velik izbor, i svakako nemojte biti lijeni da izdvojite par minuta da naneste kremu na vaše lice jer je koža kao ljudski najveći organ najviše izložena i nezaštićena. Adis D., Foto:Mario Klein