3 najbolja proizvoda muške kozmetike

SNL

Muška kozmetika nekada je bila tabu tema, dok je danas dobrodošla u grooming arsenal svakog džentlmena. Muška koža je često puna mana, od crvenila do tamnih podočnjaka. Sve su ovo problemi koje muče muškarce, ali ih većina neće pričati o tome. Ali zašto patiti kada sa jednim ili dva proizvoda možemo prikriti svoje nedostatke? 

MMUK MAN je broj jedan u Velikoj Britaniji kada je muška kozmetika u pitanju. U njihovom asortimanu ćete naći proizvode poput fondacije, korektora, bronzera, guylinera, maskare pa čak gelova za obrve, a sve dizajnirano posebno za muškarce. muska_kozmetika_02 U nastavku vam preporučujemo tri proizvoda koja bi svaki moderan muškarac trebao imati uz sebe. 


MMUK MAN korektor u stiku

muska_kozmetika_04 


Ovo je jedan od najprirodniji korektora za muškarce, dizajniran da prekrije sve nedostatke na vašem licu. Dostupan je u raznim tonovima koji će se jednostavno uklopiti sa vašim tenom. Dizajniran je da prekrije akne, crvenilo pa čak i ožiljke. MMUK MAN filler za bradu

muska_kozmetika_05 


Ovo jenovi proizvod, koji je ove godine ujedno postao i najprodavaniji. Dizaniran je da popuni mjesta na kojima brada slabije ili nikako ne raste. Savršen je za muškarce koji prate trend bradonja. MMUK MAN korektor za podočnjake

muska_kozmetika_06 


Ovaj proizvod kao i što mu sam naziv kaže, dizajniran je specijalno za područja oko očiju, pri tome mislimo na vrećaste podočnjake i tamne krugove oko očiju. Korektor za podočnjake se preporučuje muškarcima preko 35. godina starosti i onima koji stvarno imaju problema sa podočnjacima.