Kako prikriti mahmurluk

SNL

Ako se osjećate kao smrt nakon što ste „slučajno“ zalomili sa prijateljima prošlu noć, 99,9% postoji mogućnost da tako upravo i izgledate. Naravno, sada nije vrijeme da raspravljate sami sa sobom da li je ta noć vrijedna mahmurluka, nego je vrijeme za stvaranje akcijskog plana. Budimo realni, niko ne uživa u mahmurluku, pogotovo ako naredni dan morate da idete na posao ili imate važan sastanak ili prezentaciju. Pokušajte sakriti bilo kakve fizičke znakove vašeg mahmurluka sa ovim proizvodima koje vam od srca preporučujemo. Spužvasti crni podočnjaci

podocnjaci_01 Najbolje rješenje bi bio san, ali s obzirom da ste stigli kući u 3h navečer i navili ste alarm u 6:30h, bit ćete zahvalni sami sebi za kupovinu ovog proizvoda. U tren oka isušuje područje ispod očiju uklanjajući spužvaste i crne podočnjake. Savršeno za skrivanje činjenice da se niste naspavali onoliko koliko ste trebali.Suha kožapodocnjaci_02 Kada ste mahmurni vaše tijelo traži veliku količinu vode i hidratacije. Na vašem licu će se najviše vidjeti koliko ste zaista umorni i koliko se loše osjećate, zato će biti potrebno da re-hidrirate vaše lice. Maska za lice Maliin+Goetz je sjajna za vraćanje razine hidratacije vašoj koži. Maska se sastoji od složenih aminokiselina i prirodnih ekstrakta badema koji će nježno i učinkovito očistiti i hidratirati vašu kožu. 


Umorna kožapodocnjaci_03 Nakon pijane noći, tuširanje treba da bude u vrhu vaših prioriteta. Razbudite se uz osnažujući Devils Mint piling za tijelo, koji će se riješiti umornog izgleda vaše kože. Uz opojni mentol miris, svi mirisi tekile će uspješno biti uklonjeni sa vašeg tijela.  Iscrpljenostpodocnjaci_04 Ujutro se osjećate užasno, jer alkohol ubija svu dobrotu s vama. Da bi se bolje osjećali ujutro morate obnoviti svoje tijelo od prošle noći, a najbolji način za to su šumeće tablete Wellman Boost koje vam pomažu da se re-hidrirate nakon sinoćnjeg izlaska i ujedno vam daje sve potrebne vitamine i minerale. Jabuka i kruška daju izvanredan ukus ovim tabletama.