Nove kolaboracije: Undefetead x BAPE

Kad su kolaboracije u pitanju, svi smo uvijek na nožnim prstima jer ne možemo da dočekamo šta će naši najdraži brendovi izbaciti, a pogotovo kad se radi o jednim od najpoznatijih i najboljih brendova u streetwear kulturi.

BAPE – „A Bathing ape“ brend porijeklom iz Japana i UNDEFEATED brend koji je nastao u Los Angelesu, su odlučili da nas ponovno iznenade sa svojom najnovijom kolaboracijom koja je izašla jučer.

..............................

Ova dva giganta imaju već zajedničku historiju kad je u pitanju kolaboracija, i svaki put nas iznova iznenade sa svojim dizajnom. Ovog puta su odlučili da nam osvježe zimske dane sa klasičnim camo izgledom i debelim jaknama i duksericama top kvalitete i izgleda. U njihovoj novoj liniji predstavili su nam sve od majica kratkih rukava do jakni, kačketa i trenerki sa klasičnim printovima, crno bijelim bojama, i naravno sa camo ili vojnim šarama. Lično nam se dopadaju najviše nove majice i to u vojnim šarama, čisto onako da malo naš ormar iznenadimo s nečim novim. U nastavku možete pogledati sve ostale dijelove od Undefeated X BAPE kolaboracije, nadamo se da će vam se svidjeti koliko i nama.