Isprobali smo Valentino Uomo Noir

SNL

Nema se mnogo toga reći, što parfem Valentino Uomo nije rekao, osim da je boca doživjela mali makeover i to da je ovo limitirano izdanje. Ako tražite miris koji možete nositi bilo da ste na poslu, na večernjem izlazku ili u teretani, onda je ovo parfem koji će biti idealan za vas.valentinouomonoir03 


Toplina myrtle likera, bijele kože, kafe i suptilnih drveni nota su nas doslovno pretvorili u zlato. Ovo je vedar, topao i ugodan miris koji vam nikada neće dosaditi. Dovoljna je mala doza mirisa da se skoro svi okreću za vama, a možda i postave pitanje, „Koji je to parfem?“. Preporučujemo vam da ga prvo isprobate prije nego ga naručite ili kupite, jer ne odgovara svakom miris kafe i slatkasti tonovi. Imajte na umu da ovo nije tipični proljetni miris sa morskim notama, i nije prejak. 


Glavni sastojak: Bergamot i myrtle liker Srce: Crema di Gianduia i bijela koža Baza: Kafa i drvo cedara.Idealan je za muškarce koji teže klasici i uživaju u casual stilu, baš ono što se i može očekivati od italijana. Parfem je klasičan, ali opet dovoljno moderan da vlada našim kolekcijama parfema još dugo vremena. Parfem je lijepo zapakovan i potpuno je crn, što nam se jako sviđa, pored toga što miris ima notu topline.