Isprobali smo Armani Acqua Di Gio Profumo

SNL

Kuća Armani predstavila je svoj popularni vodeni muški miris Acqua di Gio 1996. godine. Skoro 20. godina poslije, predstavljena je nova verzija mirisa Acqua di Gio Profumo, elegantna, prozračna i intenzivna. Miris simbolizira spajanje morskih talasa sa crnim stijenama. Acqua di Gio Profumo je vodena, drvena i začinska kompozicija koju, kao i original, potpisuje Alberto Morillas. Otvara se svježim vodenim akordom i bergamotom. U srcu su aromatični tonovi geraniuma, žalfije i ružmarina, položeni na bazu pačulija i tamjana. Processed with VSCOcam with p4 preset 


Otvara se svježim vodenim akordom i bergamotom. Možemo vam potvrditi da ovaj miris stvara neku vrstu ovisnosti. Za razliku od drugih parfema, koji većinom izlape do poslije podneva, ovaj miris opstaje na koži do kasno u noć. Ono što nas je iznenadilo jeste da ga toplina tijela vraća u život. Čak nakon treninga u teretani, miris se ponovno vratio u život sa jačinom i činilo nam se kao da smo ga tek nanijeli. armani01 Izgled boce je crn i minimalistički, poput divljih talasa koji poliraju crne stijene.

Izgled boce je crn i minimalistički, poput divljih talasa koji poliraju crne stijene. Ukratko, izgleda jako luksuzno, a uskoro će i Dan očeva, tako da bi ovo mogao biti idealan poklon za vašeg oca. U nastavku možete pogledati i reklamu za ovaj miris, kao i nama najomiljeniji dio o tome kako je reklama za ovaj parfem nastala. Uživajte.