Ovo su sezonske najbolje kolaboracije

SNL

Dok se još oporavljate od kolaboracije što su Supreme i Louis Vuitton nedavno uradili, predlažemo vam da pogledate još tri kolaboracije koje su i više nego vrijedne spominjana.

H&M X Erdem 
Kao i svake godine švedski modni gigant H&M ostavlja svijetu da pogađa ko će biti sljedeći gost njihovog godišnjeg kolaboriranja. Kao što znate prošle kolaboracije su imali sa Alexander Wangom, Balmainom, te prošlogodišnja kolaboracija koja je bila više nego odlična sa Kenzom.  I svaka kolaboracija se uvijek rasproda u trenutku.  Ovogodišnja kolaboracija je sa dizajnerom koji potječe iz Londona po imenu Erdem Mralioglu. Ako vam ime ništa ne kaže to je zato što se Erdem samo bavio sa ženskom modom, ali ova kolaboracija će mu biti prvi korak u mušku modnu industriju. Možda ste čak i vidjeli triler ovogodišnje kolaboracije, zahvaljujući Baz Luhrmannu koji je objavio video ove godine još u julu.  Kako smo vidjeli iako je Erdemova glavna ciljna grupa bila ženska modna industrija, vidjeli smo kako je sjajno svoj talent implementirao na mušku stranu ove industrije. 

Fendi x Young Bae 
Iako nam ova kolaboracija nema puno smisla, jer kako i sami svi znamo Fendi je svjetska poznata modna kuća porijeklom iz Italije, a Young Bae ili Taeyang je nevjerovatno poznati korejski popstar.  Ali ako ste gledali Fendijevu kolekciju za Jesen/Zima 2017 možete uočiti da zapravo sve i ima smisla na kraju i da nova kolekcija neće biti zasebna nego samo nastavak. Kolekcija koja se sastoji od torbi do privjesaka za ključeve je dizajnirana od poznate Fendijeve dizajnerice pod nazivom Silvia Venturini Fendi, gdje dizajn uključuje veoma jake motive sa ličnim rukopisom Young Baea . 

Apc x Bunney 
Ove godine francuski streetwear brend APC puni 30 godina, koji je već lansirao svoju kolekciju za Proljeće/ljeto 2018. Kolekcija je ciljana da nam vrati nostalgiju iz 80tih i 90tih, pa su zato zbog toga napravili ovu kolaboraciju sa britanskim dizajnerom nakita Bunney.om koji će izložiti sjajne srebrene nakite.