5 stvari kojem svakom muškarcu trebaju za zimsko slavlje

SNL

Srećom, mi smo tu da za vas uvijek sastavimo najbolji stil i u ovom najhladnijem periodu godine.  Tako da, sjedite, opustite se, napravite sebi kuhano vino i pripremite se da svoj ormar naoružate sa odličnim stajlingom za ovu zimu. 

1. Sako 
Kad je riječ o pronalaženju pravog outfita za neku proslavu u firmi, ili gdje god da ste, pola ove bitke je u tome da nađete dobar sako, koji će vam više nego pomoći. Biranjem sakoa sa dobrim krojem i bojom smatramo da je skoro pa pobijeđena bitka. 

2. Pantalone 
Kad odaberete pantalone ( hlače na peglu ) za izlazak umjesto običnih jeans hlača, a pogotovo kad se radi o nekoj malo ozbiljnijoj zabavi, na pravom ste putu, još na to da dodate neke odlične boje po vašem ukusu onda ste više nego spremni za sve što će vam se naći na putu. 

 

3. Kaput 
Zabave su odlične kao što svi znamo, ali isto tako može biti veoma naporno kad odradite punu smjenu na poslu i poslije toga odete do kluba ili puba i tamo nastavite, a još sto je teže jeste put od posla do puba i pogotovo sad s ovim hladnim temperaturama. I odgovor na sve ove muke je jednostavno kaput. Kaput će vas u ovim zimskim danima najbolje grijati i još ako na sve to izaberete odličan kaput koji stoji vašem stilu onda ćete biti na pobjedničkom konju jer ste s jednim udarcem ubili dvije muhe. Neće vam biti ledeno. Izgledat će te odlično  

4. Košulja 
Košulja je temelj svakog outfita jer oko majice gradite svoj ostali izgled. To ne znači da vam majica mora da bude dosadna, slobodno ubacite malo luđe boje s pokojim detaljom da oblikujete vas cjelokupni outfit.  

 

5. Cipele 
Cipele sa detaljima nisu samo za svečane prilike, sa dobrim parom cipela više ste u igri nego što mislite. Kad birate dobar par cipela, možete se riješiti problema poput presvlačenja u druge cipele jer imate planiran događaj gdje vam te cipele neće stajat, ali sa dobrim parom ste riješili sve vaše probleme.