Obucite se pametno za naredni trening

SNLMnogo nas je razmišljalo šta i kako se obući kada krenemo u teretanu. Iako mislite da nije bitno, jeste. Dosta toga može zavisiti od garderobe. Naravno, prva je volja pa trening ali i ova naša priča igra dosta uloge, a evo i zašto.Zaobiđite obične pamučne majice 

Znamo da je pamuk najbolji materijal koji savršeno upija znoj, ali u ovom slučaju najbolje bi bilo da posjetite neku od sportskih radnji i nađete materijal kroz koji će vaša koža bukvalno moći da diše. A pritom vam neće ostajati fleke od znoja, niti će se stvarati osip po koži. 


Nosite odjeću koja će vam omogućiti lakše pokrete 

Kada čujete ovako nešto, vjerovatno vam odmah na pamet pada široka garderoba, međutim to ovdje nije slučaj. Potrebno je da pronađete garderobu koja će vam stajati odlično, ali da vam pritom ne otežava kretanje i vježbanje. Ako nosite vrećaste trenerke postoji opasnost da vam se zakače za neku od sprava u teretani. Tako da je najbolje da posegnete za uskom garderobom, ali onom koja sadrži elastin. 


Bez trendova 

Ne posežite za trendovima prije nego što dobro ispitate o čemu se radi. Ono što je aktuelno, ne mora da znači da je i najbolje rješenje za vas. 


Izaberite odgovarajuće patike 

Zaboravite na modele koje volite, u ovom slučaju udobnost treba da bude na prvom mjestu, pa tek onda estetika. Postoji veliki asortiman različite obuće za treninge, pa potraži odgovarajući model. 


Obucite se tako da motivišete sebe 

Ovo, naravno, može da vam bude i izgovor da kupite nešto novo, ali može da se posmatra i kao mentalna igra. Ako volite svoju garderobu za vježbanje, to će vas nagnati da je što češće oblačite i trenitate u noj. Iznenadili biste se koliko nova garderoba za teretanu može da vas motiviše!   1. Nike Sportswear Parka
  1. AMI Terrycloth
  1. Paul Smith Slim-Fit
  1. Givenchy Canvas and Leather Star Backpack
  1. Philippe Model Patike
  1. Apple Watch Series 2

  SNL