Simbioza lijepog obično se veže uz beskonačnošt dobrog da bi postalo kao jedna dvojna cjelina takvog. Smišljeni efekti koji nalikuju dalekom osjećaju divnog se pronalazi opet u lijepom. Tako sve u krug. Pričamo o lijepom kada se spoji sa lijepim.

Goldilox, iako je sasvim nova na sceni, ona je već daleko ispred sviju sa svojim stilom. Rođena kanađanka, koja je odrasla u Parisu, ima vještinu da svojim pjesmama doda ogromnu težinu koja sviju zagarantovano pogađa.


„Infinity“ kolekcija je inspirisana fluidnim futurističkim formama i pokretom, koje je Belma hrabro prenijela na tkanine.  Uz saradnju sa umjetnicom Taidom Jašarević dizajnirani su namjenski materijali za proljeće/ljeto 2018. Printovi daju novu dimenziju  krojevima po kojima je Tvico prepoznatljiva. U ovoj kolekciji, Belma pravi blagi odmak od svojih uobičajenih stvari, te kupcima nudi i novu viziju sportske elegancije. Hipnotični printovi i ženstvene forme prate oblik tijela. 


Kolekciju čine spoj arhitekture, moderne umjetnosti  i arta. Silueta je moderna lady koja kombinira streetstyle i voli kontraste modernizma i tradicionalizma. Dama koja nosi Belma Tvico voli bezvremenske krojeve koji su senzualni.  Usudjuje se kombinirati  tajloring i casual stil, uz smjelu kombinaciju boja, poput: cherry tomato, ultra violet, spring crocus, lime punch, nude,  sailor blue.Zatim, ljepota Ibize, snovi, java i pomalo čudesno i lijepo, sve je to prenijela kanadska pjevačica Goldi Lox, kanadska pop zvijezda. O njoj mnogo pišu. 


Goldilox je Djevojka je koja u pjesmama pokazuje svoju intimnu i ranjivu stranu, a koju svako od nas ima. Pjesma «Skin», upravo je takva. Mnogo je R&B duše i pojave utkano u sve to. Glas pun kreativnosti pomjera svaku maštu i zna se podrediti svima. 

„Clash“je drugi single ove lijepe Francuskinje, pun emocija bez stege i bez glume. Već na prve taktove pjevanja možete osjetiti ljepotu u izvođenju, iako neobične boje, tog glasa. Kako li drugo reći da se radi o talentu, nego sada i za nju.