Tipo primitivo, novi album Tončija Huljića

SNL

U Coloseum Clubu jučer je održana promocija novog studijskog albuma Tončija Huljića i njegovog pratećeg benda Madre Badessa. Album pod nazivom

Čak sedam novih spotova brojni gosti koji su se okupili na promociji imali su priliku vidjeti kao jednu cijelinu, jer su spotovi povezani u jednu neprekinutu priču.

.......................................

Kada je o samom albumu riječ, novi Tončijev studijski album dvostruko je izdanje s ukupno 25 pjesama. Na prvom CD-u nalaze se nove pjesme među kojima su već poznate "Amico Mio Goodbye", predstavljena na Splitskom festivalu 2016. godine, "Čemu nervoza" i "No stress" te "Kakvi san ja kralj" koju je Tonči otpjevao na CMC festivalu u Vodicama 2016. godine. Drugi CD sadrži akustične izvedbe novih i nekih već poznatih hitova poput "Providenca", "Guštan", "Doma gren", "Ja sam rojen da mi bude lipo" i mnogih drugih. Autorica svih tekstova na albumu je Vjekoslava Huljić. Novim albumom Tonči nastavlja opisivati život čovjeka u maloj sredini, ali dotiče se i nekih svakodnevnih dilema kao u pjesmi "Penzija", gotovo svakodnevnih diskusija i razmišljanja poput onih u pjesmama "Panama" i "Pošteno" do ljubavnih jada u pjesmi "Ciao, ciao". Tončijevoj promociji prisustvovao je veliki broj kolega, muzičkih radnika i pjevača među kojima: Vlado Podany, Enver Šadinlija, Adis Škaljo, Gordan Dizdarević Grk, Sejo Boy, „Gori bend“, „Picardia bend“ i mnogi drugi. Tonči se posebno zahvalio Hayat produkciji koja je njegov izdavač za BiH, te istaknuo da uz njihovu podršku želi da se publici predstavi na poseban način. Nakon prikazanih spotova promocija je nastavljena live nastupom Tončija Huljića što je izazvalo oduševljenje njegovih prijatelja i kolega.