5 prijedloga odjevnih kombinacija

SNL

Nova godina samo što nije, a mi bi smo da vam što više pokažemo odjevnih kombinacija kako bi dobili inspiraciju šta obući za ovu veselu noć ili za dnevni outfit, ili za one koji pak rade, poslovni look.


Rolka, jeans, bomber jakna, Martinke, ruksak i satodjevna kombinacija 5 Rolka kao must have ove sezone se slaže uz skoro sve odjevne kombinacije pa tako i ovu casual. Kombinirajte crnu boju, plavi jeans, budite smjeliji i nabavite bordo Martinke, crni ruksak i sat kao asesoar.


Kaput, džemper-rolka, jeans, kapaodjevna kombinacija 4 Ovu odjevnu kombinaciju predlažemo za ponovo jedan denvni casual outfit. I ovoga puta: definitivno plavi jenas je njabolje rješenje.


Sivo odijelo, plava košulja, džepna maramica i kravatanaslovna odjevna kombinacija snl Krenimo s prvom biznis-odjevnom iliti poslovnom odjevnom kombinacijom koja će dobor doći onima koji ne znaju kako se obući prilikom poslovnog sastanka, a svakako može polsužiti i za novogodišnju noć. Ako dodate nešto crveno-barem kapu Djeda mraza, bit će još bolje!


Sako, pantalone, košulja, cardigan i kravata23-12-2015 Ovo može biti također vaš današnji poslovni look, ali i odjevna kombinacija za novogodišnju noć koju ste planirali proslaviti u nekom elegantnijem okruženju.


Plavo odijelo, bijela košulja, manžetne, krvataodjevna kombinacija 2 Na opis u naslovu dodajmo i džepnu maramicu što šareniju (slobodno), tamno bež boje cipele i takav kaiš. Ovu odjevnu kombinaciju možete također iskoristiti kao inspiraciju za novogodišnju noć. Foto:SNL