O Justinovom nastupu na Super Bowlu priča se i danas

SNL. Getty Images

Četrnaest godina od kontroverznog nastupa na Super Bowl-u sa Jenet Jackson, Justin Timberlake je ponovo pozvan da uveseljava narod tokom poluvremena velikog finala sezone američkog fudbala.

Ovog puta sve je prošlo korektno, niko nije uvrijeđen, osim možda nekih fanova pokojnog Princea, budući da su bili prinuđeni da gledaju duet slavnog pjevača (u vidu starog snimka projektovanog na veliko platno) i Jastina Timberlaka.


Nastup je počeo njegovim singlom Filthy sa novog albuma Man of the Woods, a potom su se redali stari favoriti kao što su Rock Your Body, Señorita i Sexy Back. Bend Tennessee Kids mu je pravio društvo tokom izvođenja hitova My Love i Cry Me A River, a nakon toga je Justin sišao na sam teren i sa trubačkim orkestrom izveo pjesmu Suit and Tie.


Uslijedio je gore pomenuti duo sa Princeom uz performans njegove pjesme I Would Die 4 U sa Purple Rain albuma, izvođenje hita Mirrors u okruženju ogledala i na kraju veliko finale sa pesmom Can’t Stop the Feeling, tokom čijeg izvođenja se Justin popeo na tribine da đuska sa fanovima. Jeste gledali?