Jeffrey Buoncristiano: Bosna je prelijepa zemlja

SNL

Jeffrey Buoncristiano je neko kome se vjeruje, barem kada je u pitanju muški stil i muška brada. Ovaj Talijan koji je kao mali preselio u SAD, jedan je od najpoznatijih vlogera za odražavanje brade. Preko million sljedbenika na društvenima mrežama, svakako je bio razlog da ga online kontaktiramo u nadi odgovora. Pošlo nam je za rukom i uspjeli smo dobiti par odgovora, a kako on kaže, prve za ovu prelijepu zemlju. Kako intervju nije bio live, a upiti su bili poslani davno prije, nismo znali da će dati ovakav epitet BiH, jer bi ga u suprotnom pitali zašto je to tako, no, na sreću među pitanjima je pisalo o tome da li je čuo za našu zemlju.Jeffrey Buoncristiano Za Bosni i Hercegovinu sam čuo od svojih roditelja koji žive u Italiji i dan-danas. Nažalost, to je bilo u vrijeme rata koji se tamo dešavao, što je bila i strašna pomisao da se takvo nešto dešava u novom vijeku u srcu Evrope. Drago mi je da je sada vaša država ponovo jedna slobodna zemlja za koju se čuje i priča u najljepšem licu. Znam da je turistički posjećena. [em] Jedan ste od najposjećenijih vlogera na svijetu, kada je u pitanju Vaš stil i brada. Kako je došlo do toga?[/em] Uvijek sam njegovao bradu ali na nagovor mojih poslovnih partnera i prijatelja pokrenuo sam priču putem videa in a kraju se to isplatilo. Danas je to moj posao koji volim da radim. [em]Kakav je stil Jeffreya Buoncristianoa? Šta Vas definira?[/em] Moj stil protiče i dolazi od vremena kako se osjećam. Sada je to vojnički stil i sva mi je odjeća tog karaktera. A definira nas ono u čemu se najbolje osjećamo – to je sada moj stil – vojni stil. Jeffrey BuoncristianoKoliko pratite modne trendove?

 Pratim modne trendove ali ih se ne pridržavam. 


Nerijetko ste i model naslovnica. Da li je Vaš drugi poslovni poziv model?

 To ide s poslom s kojim se bavim. Odazivam se rado na pozive magazine i smatram da je bitno d biti eksponiran kao vloger na naslovnicama dobrih magazine. portrait-2-2 Do kada ćete održavati bradu i da li ste razmišljali ikada šta bi bilo da je nemate?

 Da. Mnogo sam razmišljao o tome jer nije jednostavno imati dužu bradu. Potrebno je njegovati što vam uzima mnogo vremena. Meni je sada to postalo osnovna obaveza i posao, a drago mi je da drugima mogu dati savjet kako se to radi. Foto: Jeffrey Buoncristiano