Tri najpoželjnija muška stila ove sezone

SNL

Svakako da trenutno valada bura među stilovima kada je muškarac i sezone jesen/zima 2015 u pitanju, jer se treba snaći, znati šta želimo nositi. Drugim riječima, potrebno je pronaći u tom moru sebe i svoj stil koji nam odgovora. Oni koji su priutni i koji će ostati duboko u zimi su ova tri stila.Crni imeperativKako već samo ime kaže, crna boja je u prvom planu. Možemo reći da je onome ko voli crnu boju, najlakši i možda najpoželjniji način stiliziranja našeg outfita. Crna sa crnom bojom savršeno se kombinira i odgovara u svakoj prilici.
This Season’s Most Affordable Menswear Trends   FashionBeans Slim JoggersLogično je da će se ovome stilu povinovati osobe koje sportsku jednostavnost i udobnost ne ostavljaju nikada iza sebe. Sada je moguće kombinirati donji dio joggers trenerke (samo jednobojne ) sa košuljom i džemperom, pa čak i kaputom koji je must have u ovoj sezoni.
This Season’s Most Affordable Menswear Trends   FashionBeans2 
Patike na sveJednostavnije nismo mogli nazvati ove odjevne kombinacije gdje patike nosite uz svu odjeću koju imate. Bilo da ste krenuli na poslovni sastanak, posao i školu, nećete pogriješiti.
This Season’s Most Affordable Menswear Trends   FashionBeans3