Modeli sa najviše stila koje morate slijediti na Instagramu

SNL

Svima je poznato da modeli zarađuju za život tako što izgledaju nevjerovatno dobro. Ali ima i onih koji imaju izgrađen nevjerovatno dobar modni stil kada nisu na modni pistama ili nas ne pozdravljaju sa ogromnih billboarda, a mjesto za vidjeti sve to je, naravno, Instagram. Ako se vaš Instagram feed sastoji od previše mutnih fotki prijatelja, slika sa godišnjih odmora, mi vam od srca savjetujemo da slijedite muškarce u nastavku za dnevnu dozu modne inspiracije.


 Isac Carew


 modelisanajvisestila01Odkud je? 

Velika Britanija 


Razlog za follow? 


Ovaj dvadesetdevetogodišnjak je veliki ljubitelj streetwear modnog pravca. Na njegovom profilu možete pronači mnogo inspiracije za jednostavne modne kombinacije.

Jarrod Scott modelisanajvisestila02


]

Odkud je? 

Australia 


Razlog za follow?

 Jarrod Scott je radio skoro sa svima iz modne industrije, od Tom Forda do Jean Paul Gaultiera pa sve do H&M-a. Veliki je ljubitelj automobila, biciklizma i zimskih sportova.

David Gandy modelisanajvisestila03Odkud je? 

Velika Britanija 


Razlog za follow? 

David Gandy je najviše poznat po svojoj ljubavi prema britanskim odijelima po mjeri. Kada sam ne vodi svoj Instagram profil, u konstantnoj je komunikaciji sa svojim timom koji za njega postavljaju sadržaj koji im on odobri.


Oliver Cheshire modelisanajvisestila04Odkud je? 

Velika Britanija 


Razlog za follow?

 Oli Cheshire je novo zaštitno lice brenda Marks & Spencer. Na njegovom profilu možete pronaći mnogo inspiracije za modne kombinacije koje uključuju crnu kravatu, mada se nama više dopadaju malo opuštenije kombinacije.


Andre Hamann modelisanajvisestila05Odkud je? 

Njemačka 


Razlog za follow? 

Ako ste ljubitelji casual modnih kombinacija onda je profil Andrea Hamanna vaš pravi izbor. Od odjevnih kombinacija od jensa, breton prugi i kožnih jakni, kod njega imate sve.

Johannes Hueblmodelisanajvisestila06Odkud je? 

Njemačka 


Razlog za follow? 

Johannes Huebl je idealna inspiracija svim muškarcima, ne samo da je oženjen prelijepo Oliviom Palermo, nego je odličan u kombinovanju casual outfita.

Broderick Hunter modelisanajvisestila07Odkud je? 

Amerika 


Razlog za follow?

 Iako ima "čelične" trbušnjake, Hunter je veliki ljubitelj streetwear modno pravca i na njegovom profilu možete pronaći odčične modne kombinacije.

Armando Cabral 


modelisanajvisestila08Odkud je? 

Portugal 


Razlog za follow?

 Ne samo da nam kroz svoj Instagram profil daje časove kako perfektono kombinovati običnu majicu i sako, nego ima najljepši osmijeh u modnoj industriji (koji je i razlog zašto je dobio ulogu glavnog modela za novu kolekciju brenda J Crew). Na njegovom profilu ćete pronaći i najnovije informacije o novim modelima cipela koje nose njegov potpis.


Garrett Neff 


modelisanajvisestila09

[button style='blue' url='https://instagram.com/gwneff/']SLIJEDI[/button]

Odkud je? 

Amerika 


Razlog za follow?

 Garret nekako uspijeva da izgleda bolje u kratkim hlačama i majici, nego većina muškaraca u odjelu. Pitate se koja je njegova tajna? On je savladao tehniku usklađivanja i skoro svaka stvar koju posjeduje savršeno odgovara jedna sa drugom.


Rainer Andreeson modelisanajvisestila10Odkud je? 

Kanada 


Razlog za follow? 

Kada ne slika, Rainer Andreeson radi kao model za Armani, Gussi, Valentino i Hugo Boss. Iako se njegov Instagram profil sastoji od #tbt posto kada je počinjao kraijeru modela, osamdesetih i devedesetih, još uvijek ima taj džentlmenski vibe.