Slojevito oblačenje za školarce apsolutni je must have

SNL

slojevito oblacenje snl naslovna [dropcap]M[/dropcap]oramo se dotaći teme školaraca koji sjede u klupi, ali da bi se svidjeli nekoj djevojčici, trebaju se sutradan super cool obući. Ono što je trenutno it je slojevito oblačenje koje posebno pogoduje u toku hladnijih dana ili zimskog vremena. Prvo da razjasnimo koja je razlika između uniforme i kodeksa odijevanja! 

Kodeks odijevanja (dress code) nije toliko restriktivan kao model uniformi. Neke škole mogu uvesti kodeks odijevanja prema kojem je određeno da će djeca nositi jeans te polo majce, a na majicama izvezene inicijali škole kako bi djeca razvila osjećaj pripadnosti školi. Uniforma podrazumijeva točno propisane odjevne predmete, na primjer, identične hlače, identične košulje i kravate te sakoe s izvezenim logom škole te cipele. Uniforma podrazumijeva i ograničenu paletu boja. Najčešće je dvobojna (tamnoplavo-bijelo, bež-bijelo) s nekim detaljem u jarkoj boji (npr. crvena ili žuta kravata, čarape, marama ili kapica). Mnoge škole koje propisuju nošenje uniforme zabranjuju neke druge osobne dodatke kao što su nakit, satovi, kape, marame i slično. Kako je većinom u našem školstvu prisutno primjereno oblačenje, mi smo za vas kombinirali jedan interesantan slojeviti outift i iskoristili ulice grada dok još nije napadao bijeli. Nadamo se da će onim mlađim privući pažnju i pomoći u osvajanju srca.

LEKCIJA 1

Trebamo prvo znati da je toplo najbitnije, a to u prijevodu znači da je krajnji cilj da se što toplije obučemo. slojevito oblačenje snl 1

LEKCIJA 2

Uvijek krenite od najdužeg prema najkraćem i najužem prema najširem. Prvo to može biti uža duga majica, da bi na kraju na sebe navukli široku kraću jaknu. slojevito oblačenje snl 2

LEKCIJA 3

Što prirodniji materijali - to topliji. To u daljem kontekstu se može reći da je pamuk i vuna, s obzirom na godišnje doba, najbolje rješenje! slojevito oblačenje snl 3 Na kraju se sve svodi na ono što vi volite da nosite. Mi smo uzeli u obzir da su to tamnije boje, crne čizme i tamni jeans.