7 dnevnih izgleda za proljeće

SNL

Proljetni umor naziv je za skup tjelesnih i psihičkih simptoma koji se javljaju u proljetnim mjesecima. Najčešće se odnosi na iznenadni gubitak energije i osjećaj umora s pojavom toplijih i sunčanijih dana, nakon zimskih temperatura. Za termin ˝proljetni umor˝ karakteristične su nagle i privremene promjene raspoloženja, pri čemu dolazi do pada energije, iscrpljenosti, razdražljivosti te bezvoljnosti. U poopćenom obliku, simptomi ˝proljetnog umora˝ nalik su simptomima depresije. Proljeće kuca na vrata, a to već prijeti da je potrebno uraditi update stvari u ormaru koje imamo ili, koje nemamo da saznamo koje kupiti. Ne dajte da vas uhvati proljetni umor, zabavite se svojim ormarom. Za vas smo odabrali izdanja s kojima neće pogriješiti.

Look 1

Plava-mornarska, siva i bijela - to su boje koje predstojeću sezonu čine vas muškarcem u trendu, a ova odjevna kombinacija neka vam bude inspiracija za koju se nećete pokajati. 

snl look 1

Look 2

Vjerovatno ćete negdje otputovati, pa bilo da je to i ekskurzija, u svoje kofere spakujte jeans bijeli, mornarska majica, laneni sako i šešir. Ovo je pun pogodak! snl look 2

Look 3

I ako zahladi malo - imamo rješenje. Bomber jakna je obavezna kao komad odjeće u ormaru, posebno maslinasto zelena, s toga nju kombinirajte s bijelim jeansom print košuljom i patikama. 

snl look 4

Look 3

Džemperom i teksas košljom nikada nećete pogriješiti. Jednostavno, koji god da je džemper u pitanju, odgovarat će košolju, a ove TF naočale su must have! snl look 3

Look 4

Kada dočekamo sunce i toplan dan, trebamo se pobrinuti da imamo barem jednu ovakvu majicu u ormaru. Iako na prvi pogled izgleda kao pink majica - nije. Radi se o zagaisto rozoj boji.

 snl look 5

Look 5

Da. Lanena odijela će se nositi i ove godine. Patike i polo majica idealan su modni saveznik u ovoj kombinaciji. Ne zaboravite natikače. Kad će ljeto?? snl look 8

Look 6

Pored lanenih, postoje i tanka -ljetna pamučna odijela koja su idelana za proljetne vremenske prilike. Igrajte se s majicama i printevima, te platnenim kaiševima i bit ćete u trendu. Savršeno! 

snl look 6

Look 7

Ili, nosite takve pamučne hlače sa košuljom zagasite pink boje uz ljetne (lagane) cipele i spremni ste za cijeli dan. Neka dobar sat bude vaš pratilac u ovoj kombinaciji. 

snl look 7