5 odjevnih kombinacija uz plavo odijelo

SNL

Stiglo je vrijeme i ove godine, kada je tamno plava boja odijela poželjna. Vjerojatno se modni stručnjaci slažu u tome da dolazi vrijeme ljepših dana ali i onih u kojima, jednostavno moramo biti slojevito obučeni, da pri tome ne nosimo bundu. Za vas smo sklopili od jednog odijela pet kombinacija koje vam mogu pomoći za pet inspiracija.


Prva kombinacija

Uzeli smo casual varijantu i sako od plavog odijela te skombinirali s plavim jeansom, bijelom košuljom, crnim džemperom, bež cipelama i kao ukras uzeli smo neutralnu džepnu maramicu.


mar-1suit5ways-img0

Druga kombinacija

Sastoji se od istog sakoa i jeansa kao u prethodnoj kombinaciji , s tim što smo u ovu odjevnu kombinaciju dodali crnu kravatui druge cipele, kako bi dobili više na clasic stilu.


mar-1suit5ways-img1

Treća kombinacija


Ponod isti sako, ali u ovoj komabiciji smo dodali svjetle boje koje odgovaraju muškim natikačama. U ovoj odjevnoj kombinaciji ćete izgledati savršeno za jedan topliji proljetni dan. Bijeli jeans, siva majica i bijeli džeper čini da izgledate savršeno za ovaj dan.


 mar-1suit5ways-img2


Četvrta kombinacija

Postajemo otmjeniji. Uzeli smo ovoga puta i pantalone koje pripadaju, ali smo se poigrali sa mornarskom majicom u kombinaciji s svilenim šalom, a na noge smo stavili bijele patike što cijelu kombinaciju čini mega dobrom.


mar-1suit5ways-img3


Peta kombinacija


I nimalo nebitna odjevna kombinacija, a radi se o clasicu kojeg svako mora, barem jednom u životu, da nosi. Kravata sa tonovima plave i bijele boje, bijela košulja, džepna maramica i ove cipele neće nikoga ostaviti ravnodušnim. 


mar-1suit5ways-img4