Fantastično jelo krojeno po muškom receptu

SNL

Za kraj vikenda ili početkom sedmice lijepo je znati da imate nekoga ko će vam ručak ili večeru prirediti na najbolji mogući način. Obično to znači dobra i ukusna hrana na trpezi.

Za ljubitelje italijanske hrane, pasta je osnova svega. Tako je i u današnjem receptu nešto što zovemo ukusno, ali zahvaljujući Sprindovoj šarenoj pasti, mi smo se odlučili našu ljepšu polovinu iznenaditi, s nama lakim, ali njoj najukusnijim jelom.

..................................................

Recept je veoma jednostavan. Sa malo kreativnosti možete stvoriti šarenu i ukusnu kuhinju kakvu smo mi. Sve što vam je potrebno jeste komad ukusnog sira ( možete dvije vrste ), maslinovo ulje, komad-dva paradajza, jednu česnu bijelog luka i peršuna.

..................................................

Kako se Sprindova pasta veoma brzo kuha, unaprijed sve pripremite kako bi imali za 6 minuta gotovo jelo jer ćete odmah početi ribati sireve i sve zajedno pomiješati na malinovom ulju, koji je prethodno ugrijan na tavi.

..................................................

Budite kreativni i aranžirajte sto kako bi vapše jelo dobilo na još većem značaju. Preporučujemo OAZA vodu i nemojte nas razočarati. Zapamtite, muškarci su najsenzualniji kuhari!