Feel The New Style – New Balance

SNL

Želiš novi proljetni look? Imamo odlične prijedloge za tebe. Za new look će se pobrinuti New Balance!

Ove sezone, New Balance je ljubiteljima ovog modela predstavio blistava proljećna osvježenja. Urbani stil, opuštenost i modernu gradsku kombinaciju izražavaju modeli iz New Balance kolekcije. Ove patike će se sa lakoćom prilagoditi svakom stilu oblačenja, raspoloženju, ali i načinu na koji provodite svoje slobodno vrijeme.
Nova kolekcija uključuje originalne modele i dozvoljava kombinovanje modnih trendova sa sportskim stilom, uz komade koji su idealni za prelazne sezone, posebno za proljeće-ljeto. Mogu se lako kombinovati sa svakim ljetnim outfitom a posebna karakteristika koja ih izdvaja iz mase ove sezone je poseban dizajn. Dostupne su u nekoliko boja i dezena, od bijelih, preko pastelnih, do military dezena. Sjajan lifestyle model New Balance patika pored trendi izgleda posjeduje i najnoviju ENCAP tehnologiju đona, koja garantuje povećanu udobnost, stabilnost i potporu stopala. Jedan od najudobnijih i lako nosivih modela patika su odličan izbor koji će ti pomoći da zablistaš na gradskim ulicama.
Neka te sitnice podstaknu na miks sportskog i modnog stila savremenog dizajna. Ovu kombinaciju možeš naći u novoj New Balance kolekciji koja oživljava novi stil ove sezone na sasvim originalan i jedinstven način. Modele potraži u Sport Life radnjama.