Uz mokasinke izgledaj elegantno u svim prilikama

SNLSjeti se svojih prvih dana na poslu. Vjerovatno si bio uvijek u elegantnim izdanjima, sasvim sređen, tip top, kako bi ostavio jak i dobar utisak. Ali, u jednom trenutku shvatiš da ne možeš uvijek tako, jer se ne osjećaš najprijatnije svakog dana u odijelima, košuljama, elegantnim cipelama i da ti je potrebna dobra zamjena za sve to, zamjena koja će ti pružiti potreban komfor s jedne i dobar, i dalje poslovan izgled s druge strane. Možda te to malo buni, kako da spojiš poslovno i ležerno, kako da imaš stil koji bi se nazvao business casual , ali zapravo uopšte nije teško, potrebno je samo da biraš prave komade, da umiješ da prepoznaš najpotrebnije i najbolje, a u ovom slučaju to je sasvim sigurno obuća.  Možda odijela nisu naporna, ali nositi elegantne cipele svakog dana nekad umije da dosadi. Najbolji trenutak u celom modnom svijetu dogodio se onog momenta kada su i patike počele da budu dio elegantnih izdanja, pa možeš da ih nosiš u svakodnevnim prilikama, uz sportske, ležernije, ali i sasvim elegantne autfite i u svakom trenutku ćeš znati da izgledaš odlično i zaista moderno. Možda je za tebe zlatna sredina najbolja. A u ovom smislu ona se ogleda u patika cipelama koje su zaista zanimljive. Mat teget boja, u kombinaciji sa bijelim đonom i svjetlo braon kožnim detaljem na sebi, odlično se kombinuje uz džins, majice, košulje, ali i autfite koji su formalniji i više poslovni. Eto udobnosti i poslovnog izgleda u samo jednom modelu obuće. 

 Došli smo do vjerovatno omiljenog para sezone. Ima li ijedan muškarac koji nije već godinama unazad ljubitelj mokasinka?! Osim toga, one su i obuća koja upućuje na davne trendove, jer se nose već decenijama i pružaju savršen i vrlo atraktivan izgled. Ljeto je njihovo vrijeme, odjela, ležernija elegancija ili sasvim opuštene kombinacije, sve je idealno uz mokasinke, a ovo je model koji ćeš sa zadovoljstvom nositi, ma nećeš ih nositi, nećeš poželjeti da ih uopšte izuvaš. 

 Plava i teget su definitivno boje sezone, bilo koju od tih nijansi da odabereš sigurno je da nećeš pogriješiti. Ukoliko još tvoje budu u plavoj boji, od antilopa, sa sivim đonom koji kontrastira, imat ćeš odličan detalj za svaku svoju poslovnu kombinaciju, koju osim toga možeš nositi u bilo kojoj drugoj prilici. 

 Svedenije varijante, naravno, uvijek bolje izgledaju uz crnu obuću. I onda kada ne želiš da rizikuješ, kada želiš da igraš na kartu sigurnosti, jednostavan, crni model cipela uz bijeli đon će biti baš to šta tražiš. Osim za posao, možeš ih iskoristiti i uz ležerne kombinacije, za neki večernji izlazak, večeru, ali će dodatno sve ljepše izgledati zbog detalja koje ove cipele na sebi imaju, a koji daju ono najbolje njihovom izgledu.   


SNL/SNL